''Eğitime, Diğer 30 Büyükşehir'den Daha Fazla Bütçe Ayırıyoruz''

Tekirdağ Büyükşehir Belediye Başkanı Kadir Albayrak, geçtiğimiz ayda hayırsever Müjgan-Serkan Karagöz çiftinin destekleriyle açılan anaokuluna ziyaret gerçekleştirdi.

EĞİTİM 24.10.2017 18:06:00 0

Gerçekleştirilen ziyarette, idarecilerle birlikte sınıfları gezen Albayrak, minik öğrencilerle yakından ilgilendi. Sınıf öğretmenlerinden, miniklerin durumu hakkında bilgi alan Başkan Albayrak, eğitim hayatının başında olan öğrencilere başarılar diledi. Burada bir konuşma gerçekleştiren Albayrak, Tekirdağ Büyükşehir Belediyesi’nin diğer tüm belediyelerden daha fazla eğitime, bütçe ayırdığını söyledi.

 

‘’HER KONUDA ÖĞRETMENLERE VE ÖĞRENCİLERİMİZE DESTEK VERİYORUZ, VERMEYE DE DEVAM EDECEĞİZ’’

 

 İdarecilerle birlikte sınıfları gezen Başkan Kadir Albayrak, öğretmenlerle de bir araya geldi. Belediye Başkanı Albayrak, ziyaret hakkında yaptığı açıklamada, "Bugünün minikleri, yarının büyükleri olacak. Çocuklarımız bizim geleceğimiz. Onların en iyi şekilde eğitim almaları için belediye olarak imkânlar dâhilinde elimizden ne geliyorsa yapıyoruz. 30 Büyükşehir Belediyesi arasında eğitime en büyük bütçeyi ayıran belediye, Tekirdağ Büyükşehir Belediyesi'dir. Bizler, bunun haklı gururunu yaşıyoruz. Her konuda öğretmenlere ve öğrencilerimize destek veriyoruz, vermeye de devam edeceğiz" dedi. Başkan Albayrak, okul ziyaretinde okul idarecilerinin taleplerini de dinleyerek eksikler hakkında bilgi aldı.

 

Haber / Ruşa ELMA