Edirne'de Derbi Heyecanı Yaşanacak

Geçtiğimiz hafta Çanakkale temsilcisi Bigaspor'la oynadığı mücadeleden yenilgi ile ayrılarak, büyük bir yara alan Edirnespor, Uzunköprü maçına hazırlanıyor.

SPOR 18.10.2017 17:42:00 0
Edirne

İki Edirne temsilcisini karşı karşıya getirecek olan maçta müthiş bir heyecan yaşanması beklenirken, Uzunköprüspor’da geçtiğimiz hafta Yeni Çanspor ile oynanan mücadelede alınan farklı galibiyet sonrası moraller yerinde.

 

EDİRNESPOR YARALARINI SARMAK İSTİYOR

 

Geçtiğimiz hafta Bigaspor ile oynanan mücadelede taraftarını büyük bir hayal kırıklığına uğratarak sahadan 1-0 yenilgi ile ayrılan Edirne temsilcisi Edirnespor, bu hafta oynayacağı Uzunköprüspor maçı ile taraftarının gönlünü almak istiyor. Ligde 4. Haftanın geride kalmasının ardından oynadığı mücadelelerde sadece Çorluspor 1947’den 3 puan kopartabilen Edirnespor, aldığı 3 mağlubiyet ile ligde 10. Sırada. Edirnespor, hem telafi maçı hem de çıkış maçı olarak görülen Uzunköprüspor karşılaşmasına mutlak galibiyet parolası ile çıkacak.

 

UZUNKÖPRÜ GÖZDAĞI VERDİ

Edirne’nin bir başka temsilcisi Uzunköprüspor ise ligde oynadığı karşılaşmalarda 2 galibiyet 1 beraberlik ve bir yenilgi ile 4. Sıraya kadar yükseldi. Bölgesel Amatör Lig 12. Grupta Lider 1911 Çerkezköyspor takımı ile arasında sadece 3 puan bulunan Uzunköprüspor, çıkışını sürdürmek istiyor. Geçtiğimiz hafta oynadığı Yeni Çanspor karşılaşmasında adeta gövde gösterisinde bulunarak, sahadan 5-1 gibi farklı bir galibiyetle ayrılan Uzunköprüspor cephesinde gözler Edirnespor ile oynanacak derbi maçına çevrildi. Edirne’nin sahasında oynanacak mücadelede, iki takımda da hedef mutlak galibiyet.

 

Haber / Hüseyin GÖKÇELİ