Derbide Gülen Taraf Doğanspor Oldu

Tekirdağ U-19 Ligi C grubunda mücadelesini sürdüren iki Çerkezköy temsilcisini karşı karşıya getiren maçta gülen taraf 3-0'la Çerkezköy Doğanspor oldu.

SPOR 15.10.2017 17:15:00 0
Derbide Gülen Taraf Doğanspor Oldu

Geçtiğimiz ay Çerkezköy basını ve Belediye protokolünün yaptığı maç ile açılışı gerçekleştirilen Çerkezköy 29 Ekim Spor Kompleksinde oynanan mücadele 3-0 Doğanspor’un üstünlüğü ile noktalandı.

DOĞANSPOR NET BİR SKORLA KAZANMASINI BİLDİ

Çerkezköy derbisinde Çerkezköy 1911 spor ile Çerkezköy Doğan spor’u karşı karşıya getiren maçta sevinen taraf Doğanspor oldu. İki takımın da son derece istekli başladığı maçın ilk yarısı Çerkezköy Doğan spor’un 1-0 üstünlüğü ile noktalandı. İkinci yarıda rakibi karşısında yakaladığı pozisyonları değerlendiren Doğanspor 2 gol daha buldu ve karşılaşmayı da 3-0 kazanmasını bildi. Çerkezköy Doğan sporun gollerini İsmail, Hasancan ve Ömer Atılar.

‘’HER MAÇA FİNAL HAVASINDA HAZIRLANDIK’’

Çerkezköy Doğan spor teknik heyeti yaptığı açıklamada; ‘’Bu haftaya gelene kadar az hata yaparak her maçı finalmiş gibi düşünerek çıktık. Her maçımızı disiplinden kopmayarak ruhumuzu ortaya koymaya çalıştık. Bugün de Çerkezköy derbisi olarak adlandırılan maçı 3-0 gibi net skorla, iyi bir oyunla kazanmasını bildik. Sporcularımızı kutluyoruz. Bizi yalnız bırakmayan taraftar ve yönetime teşekkür ederiz’’ dediler.

Haber/Hüseyin GÖKÇELİ