Özel İnsanlara, Özel Tiyatro

Engelli vatandaşların sosyal anlamda gelişimlerini sağlamak kapsamında, her ay düzenli olarak gerçekleştirilen doğum günü kutlama etkinliklerine ek olarak, Edirne Aile ve Sosyal Politikalar Müdürlüğü tarafÄ

GÜNDEM 8.10.2017 19:10:00 0
Özel İnsanlara, Özel Tiyatro

UNUTAMAYACAKLARI BİR GECE YAŞADILAR

Edirne Aile ve Sosyal Politikalar İl Müdürlüğü’ne bağlı Uzunköprü 80.Yıl Bakım ve Rehabilitasyon Merkezi Müdürlüğü bünyesinde koruma ve bakım altında bulunan engelliler için düzenlenen etkinlikler devam ediyor. Bu kapsamda önceki gün düzenlenen etkinliklerde, özel insanlar kendileri için düzenlenen tiyatro gösterisinde eğlenceli bir gece yaşadılar. Tiyatro izlerken, yüzlerinden tebessüm eksik olmayan özel insanlar, tiyatro grubunu gösteri boyunca alkışladılar.

TEŞEKKÜR ETTİLER

Tiyatronun düzenlenmesinde emeği geçenlere teşekkürlerini sunan Edirne Aile ve Sosyal Politikalar İl Müdürlüğü açıklamasında;“Engellilerimizin, sosyal hayata adaptasyon süreçlerine katkı sağlamak amacı ile gerçekleştirilen bu tür faaliyetlerde; Uzunköprü 80.Yıl Bakım ve Rehabilitasyon Müdürlüğü bünyesinde çalışan personellerimize, “Te Be Tiyatro Grubuna” ve emeği geçen herkese teşekkür ediyoruz’’ ifadelerini kullandı.

Haber: Hüseyin GÖKÇELİ