Kesimoğlu, Gezginleri Konuk Etti

Kırklareli Belediye Başkanı Mehmet Siyam Kesimoğlu, aylık coğrafya ve gezi dergisi Atlas ile Ford markasının birlikte düzenlediği ve Türkiye'nin farklı doğal güzelliklerinin keşfedildiği gezi program?

KÜLTÜR SANAT 4.10.2017 09:24:00 0
Kesimoğlu, Gezginleri Konuk Etti

30 Eylül Cumartesi günü, Kırklareli’ne bağlı Demirköy İlçesi’nde doğal bir mekanda ağırlanan, Dupnisa Mağarası ve Longoz Ormanları’nı keşfe çıkan konukların arasında, köşe yazarları, çeşitli gezi, yaşam dergilerinin genel yayın yönetmenleri ve televizyon programcıları da yer aldı.

‘’KIRKLARELİ DOĞAL GÜZELLİKLERİ İLE TURİZM POTANSİYELİNE SAHİP’’

Mehmet Siyam Kesimoğlu, konuklarını, sevgi ve saygıyla karşıladı; ardından konuşmasında Kırklareli hakkında bilgiler verdi. Birçok doğal güzelliklere sahip Kırklareli’nin turizm potansiyelini konuklarına aktaran Kesimoğlu, Kırklareli Merkezi’nin de özellikle Yayla Mahallesi’ndeki çalışmalar ile cazip hale geldiğini ifade etti. Gezi grubunu, düzenleme çalışmalarında sona gelinen Atatürk Evi ve Kent Kültür Evi’ni muhakkak görmek için Kırklareli’ne beklediklerini dile getiren Kesimoğlu, keşif sever konuklarına teşekkürlerini sunarak, Kırklareli’nin yöresel hardaliyesi ve peynirinden armağan etti.

Haber: Ruşa ELMA