Güney Ege Buluşmasına katılacaklar

Sosyal Belediyeler Akademisi (SOBA) Çalıştayı'nın beşincisi 5-6-7 Ekim tarihlerinde Marmaris, Datça ve Bodrum'da gerçekleşecek.

GÜNDEM 1.10.2017 22:07:00 0
Güney Ege Buluşmasına katılacaklar

“50 BELEDİYEDEN 120'YE YAKIN SOSYAL MEDYA UZMANI KATILACAK”

 

Kapaklı Belediyesi Sosyal medya ekiplerinin'de katılacağı Sosyal Belediyeler Akademisi (SOBA), beşinci organizasyonunu Güney Ege'de gerçekleştiriyor. "SOBA Güney Ege Buluşması" Marmaris, Datça ve Bodrum Belediyelerinin ev sahipliğinde gerçekleşecek. 3 gün sürecek buluşmaya yaklaşık 50 belediyeden 120'ye yakın sosyal medya uzmanı katılacak.

 

Marmaris Belediye Başkanı Ali Acar, Datça Belediye Başkanı Gürsel Uçar ve Bodrum Belediye Başkanı Mehmet Kocadon'un ev sahipliğinde gerçekleşecek organizasyon üç ilçe tarafından organize edilen ilk toplantı olma özelliğini taşıyor.

 

Çalıştayda, "Akıllı Cihazlarda Güvenlik ve Kişisel Verilerin Korunması", "Dijital Medya Verilerinin Belediyecilik Hizmetlerinde Kullanımı", "Kent Markalaşması ve Sosyal Medya", "Siyasette Dijital Pazarlama" gibi konular ele alınacak.

 

“BELEDİYECİLİK FAALİYETLERİMİZİ DE İLERLETİYORUZ”

 

Bodrum Belediyesi Basın Yayın Sorumlusu Fikret Hıdır, sosyal medyanın önemine değinerek, "Sosyal medya, artık sadece kişilerin özel paylaşımlarını yansıtmamakta, günümüzde tüm firmalar, markalar, işyerleri ve hatta kurumlar da sosyal medyayı da ön planda tutarak PR çalışmalarını önemli ölçüde yürütmekte. Teknoloji çağında artık hayatımızın bir parçası olan sosyal medya ile belediyecilik faaliyetlerimizi de ilerletiyoruz. Marmaris, Datça ve Bodrum'da 3 gün sürecek olan bu etkinlikte belediyelerin bir araya gelerek sosyal medyanın daha da aktif ve etkin kullanılması yönünde öneriler paylaşılacak.” dedi.