Tarım Tech Fuarı kapılarını açtı

Kırklareli'nin Lüleburgaz ilçesinde Belediye ve Renkli Fuarcılık tarafından düzenlenen Trakya 12. Tarımtech Fuarı Kapalı Pazar Yeri ve Semt Merkezi'nde açıldı.

GÜNDEM 21.09.2017 21:46:00 0
Tarım Tech Fuarı kapılarını açtı

Trakya’nın en büyük fuarı olma özelliğine sahip olan Lüleburgaz Trakya 12. Tarımtech 2017 Fuarında, modern çağın tüm gereksinimlerini karşılayan tarım makinelerinin ziyaretçilere sunulduğu ve çiftçilerin tüm ihtiyaçlarının karışlanacağı araçlar yer alıyor.

 

ÇİFTÇİLER İLE FİRMA YETKİLİLERİ BULUŞACAK

 

Kırklareli, Edirne, Tekirdağ gibi Trakya’nın farklı illerinden gelen çiftçiler fuara yoğun ilgi gösterdi. Fuarın  açılışında konuşan Belediye Başkan Vekili Deniz Şahin, "12. Trakya Tarımtech 2017 fuarı, ekonomik hayatımızın vazgeçilmezi olan tüccar, sanayici, perakendeci ve tüketiciyi muhataplarıyla bir araya getiren bir organizasyondur. Çiftçiler ve ziyaretçiler için çeşitli alternatiflerin sunulduğu, yeni ürün ve teknolojilerin bir arada görüldüğü, yeni yöntemler hakkında bilgilerin verildiği, çiftçilerimizin katılımcı firmalarla buluştuğu bölgemiz için önem taşıyan bir fuardır" dedi. Trakya 12. Tarımtech 2017 Fuarı 24 Eylül 2017 tarihine kadar açık kalacak.