Çetin'in yeni eğitim öğretim yılı açıklaması

Lüleburgaz İlçe Milli Eğitim Müdürü Nedim Çetin yeni eğitim öğretim yılı için bir masaj yayımladı.

GÜNDEM 19.09.2017 20:30:00 0
Çetin

Lüleburgaz Milli Eğitim Müdürü Çetin, hep birlikte 2017-2018 eğitim-öğretim yılına başlamanın gururunu, sevincini ve mutluluğunu yaşadıklarını söyledi. Çetin, in mesajı şöyle:

 

 "2017-2018 eğitim-öğretim yılının sevgili öğrencilerimize, öğretmenlerimize, eğitim yöneticilerimize, çalışanlarına ve velilerimize hayırlı olmasını diliyorum. Bu eğitim-öğretim yılında da yeteneklerinize ve isteklerinize göre yeni yeni başarılar tatmanızı arzularken; derslerinizde, sportif, sanatsal ve kültürel etkinliklerinizde sorumluluk sahibi olarak özenli ve sistemli çalışmayı kendinize ilke edininiz. Öğretmenleriniz ve arkadaşlarınızla sevgi, saygı temeline dayalı, hedefini belirlemiş, gayretli öğrenciler olarak başarılı bir öğretim yılı geçireceğinize inanıyor ve kucak dolusu sevgilerimi sunuyorum. Değerli veliler, çocuklarımızın yetişmesinde sizlerin katkısı çok büyüktür. Olumlu ve yönlendirici desteğinizle ve çocuklarınıza yapacağınız rehberlikle onların özgüvenlerinin artmasına katkı sağlayacaksınız. Bunları yaparken okul-aile işbirliği esasına dayalı olarak öğretmen ve okul yönetimi ile sürekli iletişim kuracağınıza inanıyorum.

 

ÇOCUKLARIMIZ VE YARINLARIMIZ DEĞERLİDİR

 

Değerli öğretmen arkadaşlarım, çocuklarımız ve yarınlarımız değerlidir; Onları eleştirel ve yaratıcı düşünen, iletişim becerileri gelişmiş, araştıran, sorgulayan, problem çözebilen, bilgi teknolojilerini kullanabilen, girişimci, Türkçeyi doğru, etkili ve güzel kullanabilen bireyler olarak yetiştirmek bizim asli görevimizdir. Çocuklarımızı okullarımızda ve sınıflarımızda sizlere emanet etmekten gurur duyuyor, bu eğitim-öğretim yılının hep birlikte yeni mutluluk ve başarılara tanıklık edecek güzel bir yıl olmasını diliyorum.”