Satılık oyumuz yok

Çorlu Ticaret ve Sanayi Odasında bir adayın, oda üyelerini arayıp  "Oyunuzu verin borcunuzu ödeyeyim" diye söylemesi tepkilere neden oldu.

GÜNDEM 13.09.2017 21:09:00 0
Satılık oyumuz yok

Üyeler oylarının satılık olmadığını belirterek, “Bu bir seçim. Hakkı olan kazanacak ancak ahlaksızca da yapılan teklifler bizleri son derece üzüyor” diye konuştular.

 

"SEÇİM DEDİKODU İLE KAZANILMAZ"

 

1 Ekim’de yapılacak olan Çorlu Ticaret ve Sanayi odası seçimlerine artık günler kala ortalık iyice alevlenmeye başladı. Mehmet Diktaş, İbrahim Gönül, İzzet Volkan’ın adaylığını açıklamasıyla birlikte yarış her geçen kızışıyor. İddialara göre üyelerin son zamanlarda edilen çirkin tekliflere tepkilere artıyor.  Üyeler başkan adaylarından birinin kendilerini arayarak, 'Oyunuzu verin oda aidatını ödeyelim' yönünde söylemlerde bulunduğunu ifade ederek, "Böyle bir şey yok. Arkadaş aday olmuşsun hakkın ile bunu kazanmak varken ahlaksız teklif yapmanın bir anlamı yok. Sen sevilen sayılan bir kişisin böyle bir teklif kişiliğine aykırıdır. Zaten seni seven ve sana destek vereceğine inandığın herkes sana oy verir. Bırak da herkes kendi aidatını kendi ödesin. Bu seçimin güzel geçmesini istiyoruz. Seçimlerden sonra herkes yine yüz yüze bakacak. Seçim dedikodu ile kazanılmaz seçim çalışılarak kazanılır sahtekarlıklar değil” diye konuştular.

 

İZZET VOLKAN FAVORİ GÖSTERİLİYOR

 

Öte yandan geçtiğimiz gün Trakya çıkarmasında bulunan TOBB Başkanı Rifat Hisarcıklıoğlu'nun da katıldığı törende birçok oda üyesi, başkanlığa adaylığını açıklayan İzzet Volkan'a sevgi gösterisinde bulunmuştu. İzzet Volkan'ın seçimlerde bir adım önde olduğu yönünde kulislerde bir takım iddialar yer alıyor.