Vali Çiftçi, Canlı Hayvan Satış Tesislerinin Açılışına Katıldı

Kırklareli Valisi Orhan Çiftçi, 11 Eylül 2017 Pazartesi günü, Kırklareli Ticaret Borsası Canlı Hayvan Satış Tesislerinin açılışına katıldı.

GÜNDEM 13.09.2017 21:03:00 0
Vali Çiftçi, Canlı Hayvan Satış Tesislerinin Açılışına Katıldı

Programda Kırklareli Valisi Orhan Çiftçi, Kırklareli Milletvekili Selahattin Minsolmaz, Türkiye Odalar ve Borsalar Birliği (TOBB) Başkanı Rifat Hisarcıklıoğlu ve beraberindekiler, Kırklareli Ticaret Borsası Canlı Hayvan Satış Tesislerinin açılışını gerçekleştirerek hayırlı olmasını dilediler.

 

(TOBB) KIRKLARELİ SOSYAL BİLİMLER LİSESİ’NİN TEMELİNİ ATTILAR

 

Yapılan açılış konuşmalarının ardından, protokol üyelerine plaket takdimi gerçekleşti. Kırklareli Valisi Orhan Çiftçi ve beraberindekiler Ticaret Borsası Canlı Hayvan Satış Tesislerinin açılışı sonrasında, Kırklareli İl Özel İdaresi Cazibe Merkezinde gerçekleşen “Ekonomiye Değer Katanlar Ödül Törenine” katıldı. Gerçekleşen törende yapılan konuşmaların ardından, Valisi Çiftçi,  Kırklareli Milletvekili Minsolmaz, Türkiye Odalar ve Borsalar Birliği (TOBB) Başkanı Hisarcıklıoğlu tarafından en çok gelir ve kurumlar vergisi ödeyen müteşebbislere ödülleri verildi. Ödül töreni sonrasında Vali Orhan Çiftçi ve beraberindekiler Kırklareli Türkiye Odalar ve Borsalar Birliği (TOBB) Kırklareli Sosyal Bilimler Lisesi’nin temsili açılışını gerçekleştirdiler.