Süleymanpaşa Belediyesi kaldırım işgallerine karşı uyarıyor

Tekirdağ'ın merkez Süleymanpaşa Belediyesi, kaldırımların araçlar ve tezgahlar ile işgal edilmemesi için uyarı afişlerini kamu kurumları, bankalar ve okullar başta olmak üzere vatandaşların görebilece?

GÜNDEM 13.09.2017 00:30:00 0
Süleymanpaşa Belediyesi kaldırım işgallerine karşı uyarıyor

KALDIRIMLAR YAYALAR İÇİNDİR

 

Süleymanpaşa Belediyesi ekipleri vatandaşların dikkatini çekmek için hazırladığı afişte, 'Kaldırımlar yayalar içindir' ibaresi yer alırken kaldırım üzerine araç park edilmemesi, ayrıca kaldırım üzerine tezgah ve eşya çıkarılmaması hakkında bilgilendirmede bulundu. Zabıta Müdürlüğü personeli, hazırladığı afişleri asarken araçlarını park etmek isteyen sürücülere kaldırımlara araçlarını park etmeme konusunda uyarılarda bulundu.

 

LÜTFEN DAHA DUYARLI OLALIM

 

Süleymanpaşa Belediyesi Zabıta Müdürlüğü ekiplerinin yaptığı çalışmalar hakkında açıklama yapan Süleymanpaşa Belediye Başkanı Ekrem Eşkinat, "Lütfen daha duyarlı olalım. Kaldırımları işgal etmeyelim, ettirmeyelim. Kaldırımların yayalara ait olduğunu unutmayalım. Yayaların kaldırımlarda güvenli bir şekilde yürümesini engellemeyelim" dedi. Kaldırım üzerine park eden sürücüler ve işletme sahiplerine seslenen Başkan Eşkinat, "Bu konuda esnaflarımızın ve kaldırıma park etmek isteyen sürücülerin gerekli hassasiyeti göstereceklerine inanıyorum. Zabıta Müdürlüğümüzün bu özverili çalışmalarına rağmen kaldırım işgalleri devam ettiği sürece gerekli yasal işlemler devam edecektir" dedi.