Edirne Belediyesinden Adalet Kurultayı'nda anlamlı faaliyet

CHP'nin Çanakkale'de düzenlediği Adalet Kurultayı'nda Edirne Belediyesi tarafından Ulu Önderimiz Gazi Mustafa Kemal Atatürk'ün Kurtuluş Savaşı'nda kendisi ve silah arkadaşlarınÄ?

GÜNDEM 29.08.2017 20:28:00 0
Edirne Belediyesinden Adalet Kurultayı

Edirne Belediye Başkanı CHP’li Recep Gürkan’ında katıldığı Adalet Kurultayında Edirne Belediyesi yapmış olduğu anlamlı faaliyetle dikkat çekiyor. Başkan Gürkan’ın başında beklediği stantta isteyen herkes Cumhuriyetimiz Kurucusu Ulu Önder Gazi Mustafa Kemal Atatürk’ün, kendisinin ve silah arkadaşlarının Kurtuluş Savaşı sırasından hem içerde hem de dışarıdaki düşmanlara karşı Türk halkıyla beraber yürüttükleri çalışmaları anlattığı ‘Nutuk’ kitabı ücretsiz olarak isteyen herkese dağıtılıyor.

 

ATATÜRK’ÜN SÖZÜNÜ PAYLAŞTI

 

Kitabın dağıtıldığı standın başında çekilmiş fotoğrafını sosyal paylaşım sitesi facebook hesabından paylaşan Gürkan fotoğrafın altına ise Atatürk’e ait olan şu sözü yazdı: “Söz konusu görev, artık resmi makam ve üniformaya sığınarak el altından yürütülemez. Açıkça ortaya çıkıp ulusun hakları adına yüksek sesle bağırmak ve bütün ulusun bu sese katılmasını sağlamak gerekir."Stantta şuana kadar 25 bin tane Nutuk dağıtıldığı ifade edildi.  

  Haber: Hüsnü SARIGÜL