Ödüllü Senaryo Yarışması Düzenlenecek

Yeşilay Kırklareli şubesi 5 Bin Lira ödüllü senaryo yarışması düzenleneceği açıklandı. Konun detaylarıyla ilgili olarak yapılan açıklamada şunlar kaydedildi: "Yeşilay, sinema sektörün

GÜNDEM 24.08.2017 20:19:00 0
Ödüllü Senaryo Yarışması Düzenlenecek

İLETİŞİM FAKÜLTESİ MEZUNLARINA FIRSAT

 

Yeşilay’ın ev sahipliğinde Kültür ve Turizm Bakanlığı Sinema Genel Müdürlüğü ve Sinema ve Televizyon Eseri Sahipleri Meslek Birliği (SETEM) ile yürütülecek Sağlıklı Fikirler yarışmasında her kategorideki birinci eserlerin filmleri çekilecek ve filmler başta kamu spotları olmak üzere farklı araçlar ve iletişim kampanyası vasıtasıyla yaygınlaştırılacak.

 

BAŞVURULAR BAŞLADI BİRİNCİYE 5 BİN TL ÖDÜL!

 

Yarışma konusuna uygun olarak en etkili ve özgün hikayeye sahip, prodüksiyon açısından uygulanabilir senaryolar belirlenerek, dereceye giren eser sahipleri telif bedeli olarak; birinci 5 bin TL, ikinci 3 bin TL ve üçüncü 2 bin TL ile ödüllendirilecek. Sinema alanında iletişim mezunu veya öğrenimine devam eden öğrencilerin ve gençlerin de katılabilecekleri yarışmaya ilişkin başvurular ve detaylı bilgiler Yeşilay’ın www.yesilay.org.tr internet sitesinden takip edilebilecek.