Tüm parklara çeşme ve suluk konuluyor

Kapaklı Belediyesi Park ve Bahçeler Müdürlüğü tarafından Kazak gölü mesire alanına ve ilçe genelindeki tüm parklara özel olarak tasarlanan çeşme ve sokak hayvanları için suluk ve yemlikler koymaya baÅ

GÜNDEM 18.08.2017 21:31:00 0
Tüm parklara çeşme ve suluk konuluyor

VATANDAŞLARIMIZIN TÜM TALEPLEİRİNİ YERİNE GETİRMEYE ÇALIŞIYORUZ

 

Konuyla ilgili açıklamalarda bulunana Kapaklı Belediye Başkanı İrfan Mandalı '' Vatandaşlarımızın bizlere olan taleplerini en ince ayrıntısına kadar değerlendiriyor ve tüm taleplerini yerine getirmeye çalışıyoruz. Özellikle yaz aylarında aşırı sıcak ve nem dolayısıyla hem ilçemizde yaşayan vatandaşlarımız hem de çocuklarımızın için, biraz olsun ferahlaması, elini yüzünü yıkaması ve ihtiyaç duyduğunda su içmesi için özel olarak tasarlanan çeşmelerimizi parklarımıza ve mesire alanlarımıza koymaya başladık. Parklarımıza yenilikler katmaya ve sosyal alanları kentimiz genelinde arttırmaya devam edeceğiz.'' dedi.

 

“SOKAKTAKİ DOSTLARIMIZI UNUTMADIK”

 

Başkan Mandalı "Sokaktaki dostlarımızı unutmadık. Dünyada yalnız değiliz. Sokaklarda yaşayan dostlarımızın da çeşitli ihtiyaçları var. Onları yok sayamayız. Sokak hayvanlarının susuz ve aç kalmaları halinde, ilçemiz genelinde tüm parklarımıza ve mesire alanlarımıza kolayca ulaşabilecekleri suluk ve yemlikler bıraktık. ''şeklinde konuştu.

 

Belediyeciliği sadece insanlara değil, kentte yaşayan tüm canlılara hizmet olarak anladıklarını MandalI "Şehrimiz genelindeki tüm parklarımızda ve mesire alanlarına bu tasarımlardan bıraktık. Çok güzel ve hayırlı bir proje. Sokak Hayvanlarının da yaşamlarına devam ettirmesi gerekiyor. ''ifadelerini kullandı.