Lüleburgaz'da çevre yolu yapılması için imza toplandı

Lüleburgaz'da D-100 karayolunda bir TIR'ın çarpması sonucu hayatını kaybeden 13 yaşındaki Sinan Atakan Yavuz'un ölümünün ardından çevre yolu yapılması talebiyle başlatılan imza kampanyası sona erdi.

GÜNDEM 17.08.2017 19:59:00 0
Lüleburgaz

40 BİN İMZA TOPLANDI

 

Lüleburgazlı esnaflar Gönül Çelik ve Şevki Vural’ın öncülük ettiği imza kampanyasında toplanan imzalar, Kırklareli Valisi Orhan Çiftçi ziyaret edilerek teslim edildi. Gönül Çelik, Vali Orhan Çiftçi’den ziyaret sırasında çevre yolu için destek olma sözü aldıklarını belirtti. Kampanya kapsamında 40 bin imza toplandı. Çevre yolu için ellerinden gelenin fazlasını yaptıklarını aktaran Gönül Çelik, Lüleburgaz’a çevre yolu yapılmasından başka bu ölümlerin önüne geçmek için çözüm bulunmadıklarını söyledi.

 

LÜLEBURGAZ'IN EN BÜYÜK SİVİL EYLEMİ OLDU

 

Kampanyayı Gönül Çelik ile birlikte başlatan esnaf Şevki Vural da gerçekleşen bu kampanyanın Lüleburgaz tarihindeki en büyük sivil eylem olduğunu ifade etti. Bu eylemi kağıda döktüklerini ve her geçen gün desteğin arttığını belirten Vural, halkın ortak sesi oldukları için mutlu olduklarını ifade etti.