Kırklareli'de gazi ve şehitlerin isimleri yaşatılıyor

Kırklareli Belediye Başkanlığı ve Belediye Meclis üyelerinin aldığı karar neticesinde gazi ve şehitlerin isimleri sokaklara verilmeye başlandı.

GÜNDEM 17.08.2017 19:55:00 0
Kırklareli

Kırklareli Belediye Başkanı Mehmet Siyam Kesimoğlu yaptığı açıklamada, "Benim yaptığım işten en çok keyif aldığım dakikalar; vatandaşımın sorununa çare bulduğum an, çocukları ve engellileri mutlu ettiğim an ve bir de şehit yakınlarımızla gazilerimizi bir parça olsun gülümsetebildiğim anlardır” dedi.

 

GAZİNİN ADINI SOKAĞA VERDİLER

 

Akalar Mahallesi'nde bir sokağa gazi ve aynı zamanda mahalle muhtarı Hakan Ediş'in isminin verildiği törende konuşan Başkan Kesimoğlu, "Şehit yakınlarını ve gazileri bir nebze de olsun mutlu edebiliyorsak bunun değerini ve mutluluğunu hiçbir şey ile ölçemezsiniz. Onlar hiçbir şey düşünmeden bu vatan için hayatlarını ve uzuvlarını feda etmiş kişilerdir. Hakan kardeşim bu vatan için aslanlar gibi çarpışırken bir bacağını kaybetmiş birisi. Bütün bu yaşadıkları sonrasında devletine milletine küsmemiş, tam tersine Muhtar olmuş ve hizmet etmek üzere çırpınan birisi. Biz onun ismini yaşadığı sokağa vermişiz, bu da onu mutlu etmiş, bundan daha güzel bir şey olabilir mi?” dedi.