Açık havada sinema keyfi

Süleymanpaşa Belediyesi tarafından bu yıl 3'ncü kez gerçekleştirilen Açık Hava Sinema Günleri'nde bu haftanın konuğu Hükümet Kadın ve Eyvah Eyvah 2 filmleri olacak.

GÜNDEM 16.08.2017 21:10:00 0
Açık havada sinema keyfi

AÇIK HAVADA SİNEMA KEYFİ DEVAM EDİYOR

 

2 hafta önce Eyvah Eyvah filmi ile başlayan, Hokkabaz, Düğün Dernek ve Görümce filmleri ile Tekirdağlıların büyük beğenisini kazanan 3. Açık Hava Sinema Günleri’nde komedi rüzgarı Süleymanpaşa sahilinde esmeye devam edecek. Her Cuma ve Cumartesi akşamı saat 21.00’de Mutlukent Sahil Çay Bahçesi yanında gerçekleştirilen Açık Hava Sinema Günleri’nde 18 Ağustos Cuma gününün konuğu yönetmenliğini ve senaristliğini Sermiyan Midyat’ın yaptığı “Hükümet Kadın” olacak.

 

EYVAH EYVAH 2 İZLEYİCİLERLE BULUŞACAK

 

2 hafta önce ilk filmi yayınlanan başrollerini Ata Demirer ve Demet Akbağ’ın paylaştığı Salih Kalyon gibi usta oyucularında yer aldığı Hakan Algül’ün yönettiği ve tüm zamanların en çok izlenen 10 Türk filmi arasına giren “Eyvah Eyvah 2” 19 Ağustos Cumartesi gecesi Süleymanpaşa seyircisi ile buluşacak. Çanakkale’nin Geyikli kasabasında geçen hikayede ilk filmin ardından kasabasına dönen Hüseyin (Ata Demirer)’in babasını bulmasının ardından aile içinde yaşadığı adaptasyon sorunu, aşkı Müjgan’a kavuşması ve Müjgan’ın ailesi ile yaşadığı sorunlar eğlenceli bir dille anlatılırken seyircisine ilk filmde olduğu gibi bolca kahkaha attıracak.