Muhtarın aracını çaldı, jandarma kıskıvrak yakaladı

Ergene'de jandarma ekipleri, çaldığı otomobille kaçan ve 'dur' ihtarına uymayan Hasan G.'yi aracın lastiklerine ateş açarak durdurup yakaladı.

GÜNDEM 13.08.2017 17:00:00 0
Muhtarın aracını çaldı, jandarma kıskıvrak yakaladı

FIRINA GİRDİĞİ ESNADA ARACI ÇALINDI

 

Kırklareli'nin Lüleburgaz ilçesi Büyükkarıştıran Beldesi'nde muhtar olan Ahmet Oduncuoğlu, 39 TC 859 plakalı otomobili ile bir ekmek fırınına gitti. Otomobilini çalışır vaziyette önünde bıraktığı fırına giden Oduncuoğlu, bir kişinin otomobilin alıp kaçtığını görünce durumu jandarmaya bildirdi. Olay yerine gelen jandarma ekipleri çalınan aracın plakasını çevre il ve ilçelere bildirdi.

 

JANDARMA LASTİKLERE ATEŞ AÇTI

 

Çalınan otomobilin Ergene'ye gelme ihtimaline karşı Ulaş Karakol Komutanlığı ekipleri yolda önlem aldı. Bir süre sonra çalıntı otomobilin geldiğini gören jandarma, 'dur' ihtarında bulundu. Uyarıya aldırmayıp kaçan sürücüyü jandarma ekipleri takibe aldı. Bir süre yaşanan kovalamaca sırasında jandarma önce havaya uyarı ateşi açtı. Sürücünün durmayıp kaçması üzerine bu kez kullandığı otomobilin lastiklerini ateş açıldı. Ateş açılması üzerine Hasan G., aracı durdurmak zorunda kalınca jandarma tarafından kıskıvrak yakalandı. Gözaltına alınan otomobil hırsızı Hasan G.'nin yapılan ilk incelemesinde birçok suçtan kaydı bulunduğu belirlendi.