El Bab gazisi Kesimoğlu'nu ziyaret etti

Suriye El Bab'ta düzenlenen Fırat Kalkanı operasyonunda yaralanan Uzman Çavuş Sezer Özdere, Kırklareli Belediye Başkanı Mehmet Siyam Kesimoğlu'nu ziyaret etti.

GÜNDEM 11.08.2017 21:11:00 0
El Bab gazisi Kesimoğlu

EL BAB'TA GAZİ OLDU

 

Kırklareli Belediye Başkanı Mehmet Siyam Kesimoğlu, Kırklarelili gazi Sezer Özdere’nin ziyaretinden dolayı çok mutlu olduğunu belirtti. Gazi Sezer Özdere, Kırklareli Belediyesi ve Belediye Başkanı Mehmet Siyam Kesimoğlu’nun yaşanan hain saldırı sonrasında tüm imkanları ile yanında olduğunu belirterek, " Şuan sağlık durumum gayet iyi. Daha da iyi olacağım. Sayın başkanımıza beni bu süreçte yalnız bırakmayarak yanımda olduğu için çok teşekkür ederim" dedi.

 

ONLAR BİZİM KAHRAMANLARIMIZ

 

Kesimoğlu’da ziyaretin kendisi için çok anlamlı olduğunu ifade ederek, "Kahramanımız, onurumuz ve gururumuz Sezer’i sağlıklı ve dimdik ayakta görmek bizleri çok mutlu etti. Göktan’ımızı bu vatan için şehit verdik. Sezer’imizde bu vatan için kanını akıttı. Onlar bizim kahramanlarımız. Sezer Özdere gibi vatan evlatları var olduğu sürece, Türkiye Cumhuriyeti Devleti ebet müddet yaşayacaktır" diye konuştu.