Kapaklı Belediyesi kaldırım işgaline ''dur'' dedi

Kapaklı Belediyesi Zabıta Müdürlüğü ekipleri kaldırım işgali yapan işyerlerine karşı denetim uygulamak için düğmeye bastı.

GÜNDEM 7.08.2017 21:04:00 0
Kapaklı Belediyesi kaldırım işgaline

Pınar Bulvarı başta olmak üzere diğer caddelerde kaldırımları işgal eden işletmelere uyarılarda bulunan Belediye Zabıta ekipleri, işletmelerle birebir görüşüp, kaldırım işgaline son verilmesi yönünde uyarılarda bulundu.

 

KURALLARA UYMAYANA CEZA KAPIDA

 

Kapaklı Belediye Başkanı İrfan Mandalı denetimlerin genişleyerek devam edeceğini ve kanuna uymayan işletmelere ‘Kabahatler Kanunu’ kapsamında cezai işlem uygulanacağı söyledi. Vatandaşların ortak kullanım alanı olan kaldırımlar hakkında işletmelerin böyle işgallerde bulunmaması gerektiğini dile getiren Mandalı, ‘’İşgal konusunda yoğun şikayetler alıyoruz. Alışveriş yapan vatandaşlarımızın, kaldırımları kullanması gerekirken işgal yüzünden yol ortasında yürümek zorunda kalıyorlar. Kaldırım işgali konusunda denetimleri daha da sıklaştıracağız. Uyarılara rağmen işgale devam eden esnaflarımıza Kabahatler Kanunu kapsamında cezai işlem uygulamaya devam edeceğiz. Esnaflarımızın kaldırımları işgale etmeyerek bize yardımcı olmalarını istiyoruz. Daha modern bir Kapaklı için kaldırım işgaline hep birlikte son vermeliyiz” dedi.