Hafta sonu kargaşasına ilaç: Kocameşe Piknik alanı

Kızılpınar Mahallesinde bulunan ve Karatepe C Tipi Mesire Alanı'nda başlatılan modernizasyon ve düzenleme çalışmaları devam ediyor.  Kır gazinosu ve ahşap tuvalet yapımına başlandı. Böylelikl

GÜNDEM 7.08.2017 20:59:00 0
Hafta sonu kargaşasına ilaç: Kocameşe Piknik alanı

ÇALIŞMALARDA SONA GELİNDİ

 

Çerkezköy Belediyesi Park ve Bahçeler Müdürlüğü ekipleri, Kızılpınar Mahallesinde halk arasında Kocameşe Piknik Alanı olarak bilinen Karatepe C Tipi Mesire Alanı’ndaki modernizasyon ve düzenleme çalışmalarını sürdürüyor. Yapılan çalışmalar hakkında bilgi veren Belediye Başkanı Akay, “Burada öncelikle çeşitli amaçlarda kullanılmak üzere beton kaplama etkinlik alanı oluşturduk. Ardından ahşap kır gazinosu ve ahşap tuvalet yapım çalışmalarına başladık. Gazinomuz ve tuvaletlerin yapımında sona gelindi” dedi.

 

TEPE PİKNİK ALANININ YÜKÜ AZALACAK

 

Kocameşe Piknik Alanı’nda aydınlatma çalışmalarının da tamamlanmak üzere olduğunu sözlerine ekleyen Başkan Akay, “Kocameşe Piknik Alanımızda ayrıca 2 adet çeşme yapıldı. Beton piknik masaları yerleştirildi. Alanın çeşitli noktalarına çöp konteynerleri konuldu. Ekiplerimiz çalışmalarını hızla sürdürüyor. Piknik masalarımızın etrafına barbeküler konulacak. Tüm çalışmaları en kısa zamanda tamamlayarak, Kocameşe Piknik Alanımızı modern yeni yüzü ile bölge halkımızın kullanımına kazandırmayı hedefliyoruz”  diye konuştu.