Babaeski'de 38 motosiklet trafikten men edildi

Kırklareli'ne bağlı Babaeski ilçesinde polisin yaptığı uygulamalarda 38 motosiklet trafikten men edilirken, sürücülere ise yaklaşık 30 bin lira para cezası uygulandı.

GÜNDEM 4.08.2017 21:25:00 0
Babaeski

İLÇE EMNİYET BAŞKANI UYGULAMADA BULUNDU

 

Babaeski İlçe Emniyet Müdürlüğü Trafik Tescil ve Denetleme Şubesi ekipleri, 32 yaya devriye,  8 trafik ekibi, 2 yunus motosiklet ekibi, 2 adet çekici ve 2 adet kamyonet ile birlikte dün 19.00 ile 21.00 saatleri arasında ilçenin 5 ayrı noktasında motosiklet ve elektrikli bisiklet denetimleri yaptı.  İlçe Emniyet Müdürü Hakan Hatip gözetiminde gerçekleşen denetimlere, Polis Merkez Amiri Komiser Yardımcısı Yakup Bakıcı ve Trafik Tescil ve Denetleme Büro Amiri Polis Memuru Yaşar Ekici de katıldı.

 

30 BİN LİRA CEZA KESİLDİ

 

İlçe genelinde yapılan kontrol sonucu tescilsiz ve evrakları yetersiz olan 38 motosiklet trafikten men edilerek, motosiklet sürücülerine yaklaşık 30 bin TL para cezası uygulandı. Denetimlerde, trafik ekipleri tarafından 38 motosiklete bağlama işlemi gerçekleştirildikten sonra motosikletler, kamyonet ve çekicilere yüklenerek, yediemin otoparkına kondu. Yetkililer, yaz aylarında daha fazla kullanılan motosikletlerin karıştığı kazalarda üzücü olayların yaşanmaması için denetimlerin sıkı bir şekilde süreceğini belirtti. Yapılan denetimlerde ayrıca; trafik ekipleri tarafından motosiklet ve elektrikli bisiklet kullanıcıları kask takmaları konusunda uyarıldı.