'Her Karede Sevgimiz Var'

Ergene Belediye Başkanı Rasim Yüksel mahalle sakinleriyle biraya gelerek, mahallenin istek ve şikayetlerini dinlemeye devam ediyor.

GÜNDEM 3.08.2017 22:26:00 0
 

Ergene ilçesini daha modern ve yaşanabilir ilçe haline getirmek için mesai gözetmeksizin gecesini gündüzüne katarak gerçekleştirdiği ziyaretlerle mahallelerin sorun ve çözümleriyle ilgili istişarelerde bulunan Belediye Başkanı Rasim Yüksel, mahallelerde var olan sorunları yerinde tespit etmek amacıyla vatandaşlarla buluşmaya devam edeceğinin mesajını verdi.

 

“VATANDAŞLARIMIZIN HER ZAMAN YANINDAYIZ”

 

Ergene Belediye Başkanı Rasim Yüksel “Ergene ilçesindeki tüm mahalleleri ziyaret ederek yapılan çalışmaları yerinde inceleyip, ziyaretlerle vatandaşlarımızın taleplerini dinlemeyi görev edindik. Mahallelerdeki problemleri, vatandaşların sorunlarını ve isteklerini dinleyip sorunlara çözüm üreterek halkımızın taleplerine cevap bulmaya çalışıyoruz’ dedi. Yüksel, ayrıca “Ziyaretlerimiz esnasında yeni projelerimizi halkımıza anlatarak mahallelerde yaşam kalitesini yükseltmenin garantisini veriyoruz. Bize inanan ve güvenen halkımızla gerçekleştirdiğimiz ziyaretlerin mutluluğuyla hizmetimize tüm hızıyla devam edeceğiz” dedi.

 

Akşam mesai programında Yeşiltepe Mahallesinde hayata geçirilen Masal Parkında vatandaşlarla bir araya gelerek sohbet etti. Parkta oynayan çocuklarla da uzun süre ilgilenerek onlara dondurma hediye eden Belediye Başkanı Rasim Yüksel ardından Cumhuriyet Mahallesinde gerçekleştirdiği ziyarette askere giden çocuklara hayırlı tezkereler dileyerek hediyelerini takdim etti.

 

Mahalle sakinleri yoğun tempo içinde halkıyla iç içe bir yönetim anlayışı gösteren Ergene Belediye Başkanı Rasim Yüksel’e her fırsatta memnuniyetlerini iletti.