Yaz spor okulunda ikinci dönem başladı

Çerkezköy Belediyesi'nin İki dönem halinde 17 branşta düzenlediği Yaz Spor Okulu'nun ikinci dönemi Pazartesi günü 677 öğrencinin katılımı ile başladı.

GÜNDEM 2.08.2017 21:58:00 0
Yaz spor okulunda ikinci dönem başladı

İKİNCİ DÖNEM BAŞLADI

 

İlk Dönemi 3-21 Temmuz tarihleri arasında tamamlanan yaz spor okulunun ikinci dönemi 31 Temmuz-18 Ağustos tarihleri arasında gerçekleşeceğini belirten Belediye Başkanı Vahap Akay, “Bu yıl 4.’sünü düzenlediğimiz Yaz Spor Okulu’nun ikinci dönemi Pazartesi günü, 677 öğrencimizin katılımı ile başladı” dedi.

 

1600 ÖĞRENCİ EĞİTİM GÖRMÜŞ OLACAK

 

Yaz Spor Okulu’nun 1. döneminde  907 öğrenci eğitim görürken, bu yıl Yaz Spor Okulu’na  yaklaşık bin 600 öğrenci katıldı. Bu yıl 4.’sü düzenlenen Yaz Spor Okulu’nun 17 branşta yapıldığına dikkat çeken Belediye Başkanımız Akay, “Çocuklarını bizlere emanet eden velilerimize, geleceğimizin teminatı çocuklarımıza, yavrularımıza Yaz Spor Okulumuza katılımlarından dolayı çok teşekkür ediyorum" dedi. Yaz Spor Okulu’na katılan öğrencilerin kursların verildiği alana servisler ile götürülüp getirildiğini ve kurs kıyafetlerinin dağıtıldığını belirten Başkan Akay, kursların 29 Ekim Spor Kompleksi’nde, Kartaltepe Piknik Alanı’nda, Kızılpınar Kültür ve Sanat Merkezi’nde, Prof. Dr. Türkan Saylan Eğitim, Kültür ve Sanat Merkezi ile Amfi Tiyatro’da verildiğini kaydetti.