Tekirdağ'da asayiş...

Tekirdağ Valiliği tarafından yayımlanan verilere göre önceki gün Tekirdağ'da hareketli saatler yaşandı, son 3 günlük dilimde ise 8 olayın meydana geldiği Tekirdağ'da emniyet güçleri zanlılara göz a?

GÜNDEM 1.08.2017 21:04:00 0
Tekirdağ

MAGANDA İŞ BAŞINDA

 

İl merkezi ve ilçelerde polisin sorumluluk alanları içerisinde dün 8 olay meydana geldi. Uyuşturucu madde üreticiliğinden, dolandırıcılığa varana kadar birçok işlem yapıldı. Süleymanpaşa'da önceki  gece, bir şahsın tüfekle havaya ateş etmesi sonucu silahtan çıkan saçmalar N.S.' in ayaklarına denk geldi. N.S hafif şekilde yaralanırken, şüpheli M.Ş ise her yerde aranıyor.

 

SAKSIDA HİNT KENEVİRİ YETİŞTİRDİ

 

Önceki gün saat 13.00 sıralarında meydana gelen olayda ise Çorlu'ya bağlı Rumeli Mahallesi'ndeki ikamete düzenlenen baskında R.S.A isimli şahsın evinden 3 adet saksı içerisinde 4 kök hint kenevirine el konuldu. R.S.A isimli şahıs yakalanırken, soruşturma devam ediyor. Yine Çorlu'ya bağlı Sağlık Mahallesi'nde meydana gelen olayda A.A isimli şahsın iş yerinde 70 bin 700 adet makoron ile sarılmış tütün ve 225 kilogram kıyılmış tütün ele geçirildi. A.A isimli şahıs gözaltına alınırken, olayla ilgili soruşturma devam ediyor. Ayrıca Reşadiye Mahallesi'nde geçtiğimiz Perşembe günü yaşanan olayda E.B'ye ait araçta bulunan 1 telefon ile 40 TL'yi çalan 2 kişi kayıplara karıştı. Emniyet güçlerinin kamera kayıtlarından elde ettiği görüntüler neticesinde devam eden soruşturmada H.Ç ve R.D yakalanarak göz altına alındı. Telefon ise sahibine teslim edilirken şüphelilerden H.Ç tutuklanarak cezaevine gönderildi, R.D ise adli kontrol şartıyla salıverildi.

 

ÇERKEZKÖY'DE EMLAKÇI TOKADI

 

Geçtiğimiz Perşembe günü Gazi Mustafa Kemal Paşa Mahallesi'nde meydana gelen olayda E.T isimli şahsın ilgilendiği emlakçıya giderek daire almak isteyen R.Q daire karşılığında kapora olarak E.T'ye 18 bin TL teslim etti. Daha sonra E.T'ye ulaşamadığını ifade eden R.Q, durumu emniyet güçlerine bildirmesinin ardından E.T hakkında yakalama kararı çıkartıldı. Dolandırıcılık suçlamasıyla aranan E.T'nin yakalanması için çalışmalar sürüyor. Öte yandan Önceki gün akşam saatlerinde durumundan şüphelendiği bir şahsı durduran emniyet mensupları tarafından kaba üst taraması yapılan B.A isimli şahsın üzerinden 1 fişek uyuşturucu madde çıktı. Soruşturma sürüyor.

 

ÇIRPINIŞLARI YERİNİ ACI ÇIĞLIKLARA BIRAKTI

 

Marmaraereğlisi Cedşt Ali Paşa Mahallesi Çadır Plajında meydana gelen olayda B.D isimli şahıs arkadaşıyla birlikte denize girdi. Derin bir alan olmamasına rağmen kısa süre sonra B.D'nin çırpınışları yerini arkadaşı E.K'nın acı çığlığına bıraktı. Meydana gelen olayda B.D'nin cesedi denizden çıkartıldı. Yine Marmaraereğlisi'nde önceki gece 22.30 sularında meydana gelen olayda yine maganda iş başındaydı. Kuru sıkı silahıyla etrafa tehditler savururcasına kurşun sıkan H.E isimli şahsın silahına ve 41 adet dolu, 5 adet kullanılmış kuru sıkı fişeklere emniyet güçleri el koydu.

 

Haber / Celal KARAKURT