Hediyeleri verildi

Kırklareli'nin Lüleburgaz İlçesi'nde Belediye ve Bisiklet ve Motosiklet Gençlik Spor Kulübü Derneği işbirliği ile Lüleburgaz Yıldızları Motosiklet ve Bisiklet Akademisi'nde güvenli sürüş eğitimleri

GÜNDEM 31.07.2017 20:59:00 0
Hediyeleri verildi

Lüleburgaz'da 2017 Bisiklet Yılı etkinlikleri kapsamında gerçekleştirilen güvenli sürüş eğitimlerine katılım sağlayan kursiyerlere bisiklet yılı hediyeleri Belediye Başkan Yardımcısı Necmi İnci tarafından verildi. İnce, "Gelişmiş kentlerin vazgeçilmez bir simgesi olan bisiklet, Lüleburgaz'da her geçen gün daha da yaygınlaşıyor. Bisikletin bir ulaşım aracı olarak benimsenmesi ve kent yaşamında yer alması, bisikletin şehir trafiğinde bir otomobil gibi hareket etmesini sağlıyor. Trafikte aktif olarak bisiklet kullanmak, bisiklet kullanıcılarına hem kendilerinin, hem de başkalarının can güvenliğini gözetme sorumluluğunu yüklüyor. Kent trafiğinde bir yerden bir yere gitmek üzere bisikleti tercih eden bir kişinin özen göstermesi gereken belli başlı önemli noktalar hususunda, sürüş esnasında dikkat edilmesi gerekenler hakkında ve bisiklet bakımı ile temel konularda bilgi sahibi olması gerekir" dedi.

 

Eğitmen Buket Övünbay tarafından verilen eğitimde bisikleti sürmeden elle taşıyarak dengede durma çalışması, sürüş eğitimi ve güvenli sürüş teknikleri üzerine uygulamalı eğitimler gerçekleştirildi.