Kapaklı' da kayboldu Samsun'da bulundu

Kapaklı'da geçen 19 Temmuz günü kaybolup ailesinin her yerde aradığı 13 yaşındaki Murat Yüksel isimli çocuğun Samsun'daki dedesi Cemil Yüksel'in yanında olduğu öğrenildi.

GÜNDEM 30.07.2017 20:31:00 0
Kapaklı

ARAMALAR SONUÇSUZ KALMIŞTI

 

Kapaklı’da Atatürk Mahallesi Namık Kemal Caddesi’nde ikamet eden Yüksel ailesinin 13 yaşındaki çocukları Murat Yüksel, 19 Temmuz günü akşam saatlerinde evden çıkmış bir daha da geri dönmemişti. Bunun üzerine aile her yerde çocuklarını ararken, emniyet güçleri de konuyla ilgili harekete geçmişti. Murat’ı arama çalışmaları ise sonuçsuz kalmış, Kapaklı ve çevresinden çocuğun nerede olduğuna dair bir bilgiye ulaşılamamıştı.

 

SAMSUNDAKİ DEDESİNE GİTMİŞ

 

Ancak tam 11 gün sonra Murat’la ilgili sevindirici haber Yüksel ailesine ulaştı. Murat’ın Samsun Bafra’da ikamet eden dedesi Cemil Yüksel’in yanına gittiği ve iyi durumda olduğu öğrenildi. Oğlunun bulunmasına çok sevindiğini anlatan 49 yaşındaki baba Hakan Yüksel: “Çocuğumuz durmadan beni dedeme götürün diyordu. Biz de fazla ciddiye almıyorduk. Samsun Bafra’daki dedesinin yanına gittiğini öğrendik. Çok mutluyuz.  Şimdi Samsun’ doğru yola çıktık. Çocuğumuzu aramamızda bize yardım eden herkesten Allah razı olsun” ifadelerine yer verdi.

 

Haber / HÜSNÜSARIGÜL