Babası için sınıf satın aldı

Çorlu Kaymakamlığı tarafından yaptırılan olan 15 Temmuz İlkokulu için işadamı İbrahim Çiftçi 150 bin TL maddi yardımda bulundu.

GÜNDEM 28.07.2017 21:30:00 0
Babası için sınıf satın aldı

150 BİN TL BAĞIŞTA BULUNDU

 

Çorlu'da Kaymakamlık tarafından Şeyhsinin Mahallesinde yapılacak olan 24 derslikli 15 Temmuz ilkokulu inşaatına başlandı. Okul inşaatının başlamasıyla birlikte okula hayırseverlerin yardımları sürüyor. Babasının adına bir sınıf satın alan işadamı İbrahim Çiftçi, Çorlu Kaymakamı Levent Kılıç'ı makamında ziyaret ederek 150 bin lira bağışta bulundu.

 

BABASININ ADINA SINIF SATIN ALDI

 

İşadamı İbrahim Çiftçi yaptığı açıklamada, “Babam Mehmet Çiftçiyi yakın zamanda kaybettim. Böyle bir okul yapıldığını öğrendim ve babamın adına bin sınıfı satın aldım. Çok mutluyum böyle bir projeyi yapanlara teşekkür ediyorum" dedi. Çorlu Kaymakamı Levent Kılıç ise okul inşaatının hızla sürdüğünü ve hayırseverlerin ve vatandaşların desteğiyle devam ettiğini ifade ederek, “Hayırsever iş adamı İbrahim Çiftçi babası adına bir sınıf satın aldı. 100 bin lira olan sınıf bedeli için 150 bin lira verdi. Kendisine desteklerinden dolayı teşekkür ediyorum" diye konuştu.

 

Haber / Gökhan TEKER