Mesaisine Şarköy'den start verdi

Sabah mesaisine dün Şarköy'den başlayan Tekirdağ Büyükşehir Belediye Başkanı Kadir Albayrak, Büyükşehir Belediyesi tarafından ilçe genelinde gerçekleştirilen yatırımları yerinde inceledi.

GÜNDEM 28.07.2017 21:26:00 0
Mesaisine Şarköy

ÇALIŞMALAR HAKKINDA BİLGİ VERDİ

 

Kadir Albayrak, sabahın erken saatlerinde Şarköy ilçesinde başladığı çalışmalar kapsamında sahil bölgesi ve ilçe merkezinde incelemelerde bulundu. Islah çalışmaları yapılan Olukbaşı Deresi ve Mürefte Mahallesindeki Mavi Bayraklı sahili inceleyen Başkan Albayrak, yetkililerden konu ile ilgili bilgi aldı. İncelemeler sonunda vatandaşlarla da bir araya gelen Başkan Albayrak, vatandaşlara Büyükşehir Belediyesinin hem Şarköy'de hem de Tekirdağ genelinde gerçekleştirdiği çalışmalar hakkında bilgi verdi.

 

GÖRÜŞ ALIŞVERİŞİNDE BULUNDULAR

 

Başkan Albayrak, incelemelerin ardından Şarköy Kaymakamı Hamdi Üncü'yü makamında ziyaret etti. Ziyarette Büyükşehir Belediyesinin gerçekleştirdiği proje ve yatırımlar ile ilgili karşılıklı görüş alışverişinde bulunulurken, Kaymakam Hamdi Üncü, Başkan Kadir Albayrak'a ziyaretinden duyduğu memnuniyeti dile getirerek teşekkür etti.

 

Haber / Hüseyin GÖKÇELİ