Ahıra tilki gibi girip 6 hayvanı çaldılar

Merkez ilçe Süleymanpaşa'da bir ahırdan küçükbaş hayvan çalan Ş.Ç., ile Y.D., güvenlik kameraları tarafından görüntülenince, jandarma ekipleri tarafından yakalandı. Şüpheliler, tutukla

GÜNDEM 26.07.2017 21:22:00 0
Ahıra tilki gibi girip 6 hayvanı çaldılar

GÜVENLİK KEMARASI HIRSIZLARI ELE VERDİ

 

Süleymanpaşa’da Bıyıkali Mahallesi'nde Kadir A.'nın ahırına giren Ş.Ç., ile Y.D., ahırda bulunan 6 küçükbaş hayvanı çaldı. Hayvanları çalınan Kadir A. Ahırdaki güvenlik kamerasını incelediği esnada hayvanlarını çalan iki şahsı görür görmez durumu Jandarma ekiplerine bildirdi. Tekirdağ İl Jandarma Komutanlığı ekiplerinin başlattığı soruşturma çerçevesinde, güvenlik kamerasından hırsızların Çorlu'da Hıdırağa Mahallesi'nde  ikamet eden Ş.Ç., ile Y.D., olduğu belirlendi.Belirlenen ikamete düzenlenen operasyon ile iki şüpheli, Jandarma ekiplerince kıskıvrak gözaltına alındı.

 

CEZAEVİNE GÖNDERİLDİLER

 

Jandarma ekipleri tarafından başlatılan soruşturmada göz altına alınan iki şahsın daha önce Tekirdağ’ın bir çok ilçesinde hayvan hırsızlığı olayına karıştığı belirlenirken, soruşturmanın ardından adliyeye sevk edilen iki hayvan hırsızlığı şüphelisi S.Ç ile Y.D tutuklanarak Tekirdağ F Tipi Cezaevi'ne gönderildi.

 

Haber / Ayşenur Aydın