Eserler tamamlanmaya başladı

Süleymanpaşa Belediyesi'nin bu yıl dördüncüsünü düzenlediği Bisanthe Uluslararası Plastik Sanatlar Çalıştayı'nda sona doğru yaklaşılırken, sanatçılar da eserlerini tamamlayarak

GÜNDEM 24.07.2017 21:14:00 0
Eserler tamamlanmaya başladı

SANAT DOLU YILLAR DİLEDİ

 

Süleymanpaşa Belediye Başkanı Ekrem Eşkinat, çalışmaları yerinde incelemek üzere çalıştayın yapıldığı Ahmet Erensoy Gençlik Merkezi’ni ziyaret etti. Eşkinat, sanatçılarla tek tek görüşerek çalışmalarla ilgili bilgi aldı. Ziyaret sırasında çalıştayda eser üreten sanatçılardan biri için sürpriz doğum günü partisi de düzenlendi. Eşkinat, sanatçının yeni yaşını kutlayarak sanat dolu yıllar diledi.

 

SANATÇILARA TEŞEKKÜR ETTİ

 

4. Bisanthe Uluslararası Plastik Sanatlar Çalıştayı’nda bu yıl farklı bir çalışmaya daha imza atılmış ve Süleymanpaşa’da yaşayan çocuklar da ressamlara eşlik ederek birlikte resim yapmışlardı. Bu yılki tema olan deniz ve rüzgarı işleyen eserler, çocukların eserleri ile birlikte sergilenecek. Sanatçılarla birlikte resim yapan çocuklar, el izi baskısı tekniği ile bir de hatıra çalışması yaptılar. Çalışmaya el izi ile Başkan Eşkinat da katkı yaptı. Eşkinat, çalışmalarında sona gelen sanatçılara teşekkür etti.

 

Haber / Celal KARAKURT