Yaşlı çift gölette boğuldu

Keşan'a bağlı Mercan Köyü'nde kekik toplamaya giden 60 yaşındaki Müzeyyen Küçükşen ile eşi 69 yaşındaki Hüseyin Küçükşen, at arabasının devrilmesi sonucu gölete düşerek boÄ

GÜNDEM 21.07.2017 22:03:00 0
Yaşlı çift gölette boğuldu

AT ARABASINDAN GÖLETE DÜŞTÜLER

 

Olay, ilçeye bağlı Mercan Köyü'nde meydana geldi. Müzeyyen ve Hüseyin Küçükşen çifti, ilçeye bağlı İzzetiye Mahallesi'nden at arabasıyla kekik toplamak üzere Mercan Köyü'ndeki gölete gitti. Müzeyyen ve Hüseyin Küçükşen'in bulunduğu at arabası, kısmen suyla kapanan göletteki köprüden geçtiği sırada henüz belirlenemeyen nedenle devrilirken, Müzeyyen ve Hüseyin Küçükşen çifti devrilen at arabasından gölete düştü.

 

SORUŞTURMA SÜRÜYOR

 

Eğerlerinden kurtulan at ise yakında bulunan Büyükdoğanca Köyü'ne gitti. Üzeri çamurlu sahipsiz atı gören köylüler durumu jandarmaya bildirdi. Küçükşen çiftinden haber alamayan yakınları da jandarmaya haber verdi. Jandarma ekipleri, sabah saatlerinde Mercan Köyü Göleti'nde yaptıkları aramada Müzeyyen ve Hüseyin Küçükşen'in cesetlerini buldu. Çiftin cesetleri Cumhuriyet savcısı ve jandarmanın incelemesinin ardından otopsi için İstanbul Adli Tıp Kurumu'na gönderildi. Soruşturma sürüyor.

 

Haber / Şaban KARDEŞ