1911 imza şov yaptı

Bölgesel Amatör Lig'de bu sezon başarı hedefleyen 1911 Çerkezköyspor, 3 önemli isim ile anlaştı. Dün kulüp tesislerinde kendilerini 1911 Çerkezköysporlu yapan imzaları atan futbolcular şampiyonluk yolunda tak

SPOR 21.07.2017 21:58:00 0
1911 imza şov yaptı

TAKIMA KATKISI OLACAK 3 OYUNCU İLE ANLAŞILDI

 

Tesislerde gerçekleştirilen imza töreninde Altınova Belediyespor’dan gelen Salih Topyay, Belediyespor’dan gelen Hüseyin Demir ve Çayırovaspor’dan gelen Halim Mert, Bölgesel Amatör Lig'de mücadele edecek olan Çerkezköy ekibine imza attılar. Takım Genel Kaptanı Sebahattin Çolakoğlu yaptığı açıklamada, transfer çalışmalarına yoğun mesai harcadıklarını belirterek, takıma güç katacak 3 oyuncu ile anlaştıkları ve başarı yakalayacaklarına inandıklarını ifade etti. Yeni transferler ile taraftarlara iddialı bir takım izleteceklerini ifade eden Çolakoğlu, 2 yeni isimle de görüştüklerini ve hafta sonu bitirmek istediklerini ifade etti. Takıma yabancı oyuncu kazandıracaklarını belirten genel kaptan, bu sezon ligi en iyi konumda bitirmek istediklerini belirtti.

 

10 GÜN İÇİNDE TRANSFERİ NOKTALAYACAKLAR

 

İmza töreninde takıma kazandırılan oyunculara hayır olsun temennisinde bulunan Kulüp Başkanı Uğur Erem, teknik heyetin raporları doğrultusunda dış transferlere ağırlık verdiklerini kaydetti. 10 gün içinde transferi noktalamak istediklerini kaydeden Başkan Erem, "Aramıza yeni katılan arkadaşlara transferin hayırlı olmasını diliyorum” dedi.

 

TÜM GAYRETİ GÖSTERECEĞİZ

 

1911 Çerkezköyspor’a transfer oldukları için mutlu olduklarını kaydeden Hüseyin Demir, Salih Topyay ve Halim Mert, takımı başarıya götürmek için ellerinden gelen tüm gayreti ortaya koyacaklarını kaydetti.

 

SALİH TOPYAY KİMDİR?

 

Gebze Balkanspor'da futbol hayatına başlayan 1989 doğumlu Salih Topyay, başarı dolu geçen 2 sezonun ardında Sakaryaspor’a transfer oldu. 2008 yılında ikinci transferini  Gebze Sultan Orhanspor'a imza atarak gerçekleştiren deneyimli oyuncu, Adapazarıspor, Belediye Bingölspor, Edirnespor Gençlikspor, Kozlu Belediyespor, Zonguldak Kömürspor, Bornova 1881 Belediyespor, Anamur Belediyespor’da mücadele etti. Altınova Belediyespor'da başarılı bir sezonun ardından 1911 Çerkezköyspor'a transfer olan Topyay, Bölgesel Amatör Lig'de 111, TFF 3.Lig'de 10, Türkiye Kupasında ise bir karşılaşmaya çıktı.

 

HÜSEYİN DEMİR KİMDİR

 

Erdemirspor’da 1999 yılında futbola başlayan Hüseyin Demir 1985 Ereğli doğumlu. İki sezon Karadeniz Ereğli Belediyespor’da top koşturan oyuncu 2005 yılına kadar MKE Ankaragücüspor’da forma giydi. Yalovaspor'da bir sezon geçiren tecrübeli oyuncu tekrar MKE Ankaragücü'ne döndükten sonra Fenerspor, Atiker Konyaspor, Küçükköyspor’da top koşturduktan sonra 2009 yılında Lüleburgazspor'a transfer oldu. Körfez İskenderunspor’a 2010 yılında transfer olduktan sonra takip eden sozunlarda sırasıyla Ünyespor, Nazilli Belediyespor ve  Diyarbakırspor’a transfer oldu. Kayseri Şekerspor macerası 2014 yılında 1 yıl süren oyuncu daha sonra  TKİ Tavşanlı Linyitspor, Zonguldak Kömürspor, Anadolu Bağcılarspor’da top koşturdu. Geçen sezonda Bergama Belediyespor’da geçiren tecrübeli oyuncu, Türkiye kupasında 11, TFF 3.Lig'de 142, TFF 2.Lig'de 93 ve Süper Lig'de bir karşılaşmada forma şansı bulurken, 17 kez ağları sarstı.

 

HALİM MERT KİMDİR?

 

22 yaşındaki genç oyuncu Halim Mert, 2005 yılında Gebze Kirazspor'da futbol yaşantısına ilk adımı attı. 2009 yılında ilk transferini Gebze Balkanspor'a gerçekleştiren Halim, bu takımda istikrarlı görüntüsüyle 4 yıl mücadele etti. 3 yıl Denizlispor macerasının ardından  Kızılcabölükspor ile profesyonelliğe geçen oyuncu iki sezon başarıyla formasını terlettikten sonra geçtiğimiz sezon Çayırovaspor formasıyla adından söz ettirdi. Oyuncu U-21 Liginde 43, Bölgesel Amatör Lig'de ise 10 karşılaşmaya çıktı.

 

Haber / Celal KARAKURT