Yürürlüğe giren borç yapılandırmasını anlattı

Kırklareli Vali Yardımcısı Erdoğan Beypınar ile görüşen, TREPAŞ Tahakkuk Tahsilat, Edirne ve Kırklareli Müşteri Hizmetleri Müdürü Burak Savaş, 2017'de yürürlüğe giren yeni borç yapÄ

GÜNDEM 20.07.2017 20:54:00 0
Yürürlüğe giren borç yapılandırmasını anlattı

BORÇ YAPILANDIRMASI HAKKINDA BİLGİ VERDİ

 

TREPAŞ Tahakkuk Tahsilat, Edirne ve Kırklareli Müşteri Hizmetleri Müdürü S. Burak Savaş, beraberinde Kırklareli Müşteri Hizmetleri Merkezi Sorumlusu Volkan Çekinmez ile birlikte, Vali Yardımcısı Beypınar’ı ziyaret etti. Ziyarette, serbest tüketiciler için hazırlanan güncel satış kampanyaları, yenilenen Müşteri Hizmetleri Merkezleri, modern Çağrı Merkezi Hizmetleri ve TEDAŞ’ın 2017’de yürürlüğe giren yeni borç yapılandırması ile ilgili detaylı bilgiler paylaşıldı.

 

SAVAŞ VE ÇEKİNMEZ’E TEŞEKKÜR ETTİ

 

Samimi bir ortamda gerçekleşen ziyaret sonucunda Savaş, TREPAŞ ile Kırklareli Valiliği’nin, bugüne kadar olduğu gibi, bundan sonraki süreçte de yakın koordinasyon ve uyum içerisinde çalışmalara devam edileceklerini ifade etti. Savaş ayrıca TREPAŞ olarak Kırklareli halkına mümkün olan en iyi ve kaliteli hizmetleri sunmaya devam edeceklerini söyledi. Vali Yardımcısı Beypınar’da ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getirerek, Savaş ve Çekinmez’e teşekkür etti.

 

Haber / Hüseyin GÖKÇELİ