Vali Özdemir gözyaşlarına hakim olamadı

15 Temmuz Demokrasi ve Milli Birlik Günü dolayısıyla düzenlenen organizasyonlarda şehitliği ziyaret eden Edirne Valisi Günay Özdemir gözyaşlarına hakim olamadı.

GÜNDEM 11.07.2017 21:55:00 0
Vali Özdemir gözyaşlarına hakim olamadı

ŞEHİDİN KABRİ ZİYARET EDİLDİ

 

Edirne Valiliği tarafından düzenlenen 15 Temmuz Demokrasi ve Milli Birlik Günü programlarına Vali Günay Özdemir, Edirne Belediye Başkanı Recep GürkanEdirne Aile ve Sosyal Politikalar Müdürü Bilgin Özbaş ve Edirne Şehit Aileleri Derneği Başkanı Faruk Çiftçi ile vatandaşlar katıldı. Midyat İlçe Emniyet Müdürlüğüne geçen yıl düzenlenen terör saldırısında şehit olan Nefise Çetin Özsoy'un Yenişehir Mezarlığı'ndaki kabri ziyaret edildi.

 

TÜRK MİLLETİNİN BAŞINA GELMİŞ EN BÜYÜK FELAKET

 

Vali Özdemir, şehit polis memurunun annesi Hafize ve babası Süleyman Çetin ile kabre çiçek koyarken, Selimiye Camisi imamlarından Yusuf Serenli dua etti. Ziyaret sonrasında konuşan Vali Özdemir, Fetullahçı Terör Örgütü'nün 15 Temmuz darbe girişiminin, tarih boyunca Türk milletinin başına gelmiş en büyük felaket olduğunu söyledi.

 

ŞEHİTLERE RAHMET DİLEDİ

 

konuşmasında gözyaşlarına hakim olamayan Vali Günay Özdemir, “Halkımız vatanına, milletine, cumhuriyete ve Atatürk'e sahip çıkarak ciddi bir savaş verdi. Tanklara karşı, tankları kovalayan millet olarak tarihe geçti. Bu vatan için şehit olan tüm şehitlerimize, Allah rahmet eylesin. Biz o şehitlerimize, gazilerimize layık olabilmek için görev yapıyoruz, inşallah layık oluruz” diye konuştu.

 

Haber / Gülay Yiğit SEZEN