Azzo Çerkezköy'de açıldı

Deri ürünlerinde marka haline gelen Azzo'nun Çerkezköy şubesi dün saat 14.00'da düzenlenen açılış töreni ile hizmete girdi. Açılışta konuşan AK Parti Çerkezköy İlçe BaşkanÄ

SİYASET 9.07.2017 18:59:00 0
Azzo Çerkezköy

KENDİ ÜRÜNLERİ SATIŞA SUNUYORLAR

 

Kendi ürettikleri deri ürünleri ile ilk şubelerini Çorlu’da faaliyete sokan, ardından ikinci şubesini önceki gün saat 14.00’da düzenlenen açılış töreni ile Çerkezköy’de hizmete sunan Azzo, tüm deri ve deri aksesuar ürünleri ile Çerkezköylülerin hizmetine girdi. Düzenlenen açılış törenine Çorlu Belediye Başkan Yardımcısı Erdoğan Demirci, AK Parti Çerkezköy İlçe Başkanı Abdullah Öge, ÇOSB Halkla İlişkiler Müdürü Gökhan İnce ve birçok davetli katıldı.

 

DAVETLİLERE TEŞEKKÜR ETTİ

 

350 metrekare alan üzerine iki kat olarak hizmete giren Azzo deri mağazasında birbirinden şık ayakkabı, ceket ve deri ürünleri satışa sunulurken, İşletme sahibi Mehmet Ali Aral, davetli tüm konuklara iştirak ettikleri için teşekkür etti.

 

YENİ İŞLETMELERİN AÇILMASI İYİYE İŞARET

 

Açılışta konuşan Çorlu Belediye Başkan Yardımcısı Erdoğan Demirci, “Yapmış oldukları bu yatırım ailemize, Çerkezköy’e hayırlı olsun. Aile büyüklerini tebrik ediyorum. Hayırlı kazançlar diliyorum” dedi. AK Parti Çerkezköy İlçe Başkanı Öge ise, “Bu işletmeyi Çerkezköy’e kazandırdıkları için teşekkür ediyorum. Ülkemizin ekonomisinin iyi olduğunu gösteren iyi şeylerden birisi de yeni işletmelerin açılıyor olması ve özel el işçiliğiyle yapılan ürünleri inceledik. Çerkezköy’e bu ürünleri kazandırdığı için işletmecimize teşekkür ediyorum” ifadelerini kullandı. Kesilen kurdele ile Azzo, Çerkezköy’de faaliyete girmiş oldu.

 

Haber / Celal KARAKURT