110 yıllık firma Çerkezköy'de

Seramiksan Batı Mühendislik Çerkezköy'de hizmete girdi. Pierre  Cardin ve Seramiksan ortaklığında Öztrak Caddesi'nde hizmete giren firma, tüm banyo araç gereçleri ve aksesuarları satışa sundu.

SİYASET 7.07.2017 20:34:00 0
110 yıllık firma Çerkezköy

İLÇEYE HAYIRLI OLSUN

 

Öztrak Caddesi'nde bulunan ikamette halkın hizmetine giren Batı Mühendislik Seramiksan, 400 metrekare alan üzerine kurulu ve birçok çalışanı ile estetik banyo malzemelerini satışa sundu. Kapaklı'da 1. şubesi bulunan işletmenin 2. durağı Çerkezköy olurken, firma girişimcisi Can Sözüpişkin firmanın ilçeye hayırlı olmasını diledi.

 

TÜRKİYE'NİN İLK 3 BÜYÜK FİRMASINDAN BİRİ

 

Açılış törenine ise AK Parti Kapaklı İlçe Başkanı Salih Bezgin, Kapaklı Belediyesi AK Partili Meclis Üyesi Akın Yılmaz, Seramiksan Satış Müdürü Mustafa Süreyya Çağlar ve birçok davetli katıldı. Törende konuşan Çağlar, "Ülkemiz seramik sektöründe 250 bin çalışanı ve 450 milyon metrekare kurulu alan kapasiteyle İtalya ve İspanya'dan sonra Avrupa'nın üçüncü büyük üreticisi, aynı zamanda da Avrupa'nın 3'ncü büyük ihracatçısı konumuna gelmiştir. Seramiksan 110 yıllık sanayi geçmişi olan, bin 300 çalışanı ve yıllık 30 milyon metre kapasiteyle Türkiye'nin en büyük üç seramik üreticisinden biri olmuş,  56 ülkeye seramik ihraç eden bir şirket konumuna gelmiştir. Seramiksan markasına bugün Çerkezköy'ün en önemli showroomlarından birisini ekliyoruz. Özellikle Can Bey'e ve konuklara teşekkür ediyorum" dedi.

 

BİRLİKTE KURDELE KESTİLER

 

Satış mağazası sahibi Can Sözüpişkin ise yaptığı kısa konuşmada davetlilere teşekkür etti. Ardından tüm konukların katılımıyla birlikte açılış kurdelesi kesildi.   

 

Haber / Celal KARAKURT