Çerkezköy'ün gururu oldular

Güzel Spor Kulübü, başarılarıyla Çerkezköy'ü gururlandırmaya devam ediyor.  10 sporcuyla katıldıkları Bolu'da düzenlenen Türkiye Şampiyonası'ndan 2 üçüncülük elde eden Güzel Spor Kul

SPOR 4.07.2017 20:12:00 0
Çerkezköy

RAKİBİNİ NAKAVT ETTİ MİLLİ TAKIM SEÇMELERİNE GİDECEK

 

Güzel Spor Kulübü'nün takım olarak 10 sporcuyla katıldığı Türkiye Şampiyonası Bolu'da 3 bin kişilik spor salonunda düzenlendi. 18 yaşındaki Arzu Güzel, 70 kilogramda katıldığı Büyük Bayanlar Kick Ligtht Türkiye Şampiyonası'ndan 3.'lük ile ayrıldı. Üçüncülük maçında Erzurum'dan şampiyonaya katılan rakibini nakavt eden Arzu Güzel, 1 ay sonra Samsun'da düzenlenecek olan milli takım seçmeleri  için vize kapmış oldu.

 

TÜRKİYE 3.'SÜ OLDU

 

2005 doğumlu genç sporcu Can Polat Demirdöven ise yine Bolu'da düzenlenen Minik Erkekler Point Fighting Türkiye şampiyonasında Türkiye 3.'sü oldu.5 yaşında başladığı taekwondo eğitimine devam eden Güzel Spor kulübü öğrencisi Can Polat Demirdöven, takım olarak 6 Ağustos'ta katılacakları şampiyonada yer alacak.

 

TÜRKİYE ŞAMPİYONASI'NA KATILACAK

 

1 yıldır Güzel Spor Kulübü'nde taekwondo eğitimi alan 10 yaşındaki 5. sınıf öğrencisi Yiğit Macit, 27 kilogramla katıldığı Marmara Bölgesi Şampiyonası'ndan 3.'lük ile döndü. Kırklareli Kapalı Spor Salonu'nda düzenlenen şampiyonanın yarı finalinde yenilen genç yetenek çıktığı 3.'lük maçında rakibini yenmeyi başararak derece elde etti. Şampiyonadan başarıyla ayrılan genç yetenek, 16 Ağustos'ta Antalya'da düzenlenecek olan Türkiye Şampiyonası'nda Çerkezköy'ü temsil edecek.  

 

Haber / Celal KARAKURT