Çorlu'da Binler Adalet İçin Yürüdü

Kemal Kılıçdaroğlu'nun başlattığı Adalet Yürüyüşü, Çorlu'da da destek gördü. CHP Çorlu İlçe Başkanı İsmail Akar, "Herkesin sırtını rahatlıkla yaslayabilece

SİYASET 23.06.2017 18:35:00 0
Çorlu

Çorlu İlçe CHP teşkilatı İstanbul Milletvekili Enis Beberoğlu'nun tutuklanmasını protesto etmek amacıyla 'adalet yürüyüşü' düzenledi. Omurtak Caddesi üzerindeki eski itfaiye önünden başlayan ve Atatürk Meydanı'na kadar süren yürüyüşe, CHP TekirdağMilletvekiliEmre Köprülü, Tekirdağ Büyükşehir Belediye Başkanı Kadir Albayrak, ÇorluBelediye Başkanı Ünal Baysan, CHPTekirdağ İl Başkanı Recep Öktem, Çorlu İlçe Başkanı İsmail Akar, partililer ve yürüyüşe destek veren vatandaşlar katıldı.

 

O ZAMAN DA ADALET DİYORDUK

 

Atatürk anıtı önünde konuşan CHP Çorlu İlçe Başkanı İsmail Akar, hükümeti eleştirerek, "Bugün buraya gelerek 'adalet istiyorum' diye haykıran sizlere çok teşekkür ediyorum. Türkçe Olimpiyatları'nda Afrikalı çocuklara Gesi bağlarını söyletirken hükümet 'hoca efendi' diye övünüyordu. Bizler ise 'adalet' diye haykırıyorduk.

 

MÜCADELEMİZ SÜRECEK

 

'Türkiye bağırsaklarını temizliyor' diye alkışlanırken, bizler adalet istiyorduk. Adalet köylüye, çiftçiye, gazeteciye, işadamına, öğretmene, öğrenciye cezaevini reva görenlere lazım. Ülkemizde herkesin sırtını rahatlıkla yaslayabileceği bir adalet sistemi olana kadar mücadelemiz devam edecektir" dedi. Toplanan kalabalık konuşmaların ardından dağıldı.

 

Haber / Celal KARAKURT