Erdin Bircan'dan Adalet daveti

CHP Edirne Milletvekili Erdin Bircan, CHP Lideri Kemal Kılıçdaroğlu tarafından başlatılan Adalet Yürüyüşü'ne toplumun her kesimini ve tüm AKP mağdurlarını davet etti.

SİYASET 22.06.2017 17:41:00 0
Erdin Bircan

Cumhuriyet Halk Partisi Edirne Milletvekili Erdin Bircan, CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu’nun başlattığı Adalet Yürüyüşü’ne, ülkemizin geleceğinden kaygı duyan herkesi davet ederek, “Genel Başkanımızın başlattığı Adalet Yürüyüşü bu ülkede yaşayan herkes içindir. Adaleti yok edenler, toplumumuzun geleceğini çalmaktadır. Bu yüzden toplumumuzun her kesiminden insanımızı yürüyüşümüze davet ediyorum” dedi.

 

ADALET YOK OLURSA HER ŞEY YOK OLUR

 

Erdin Bircan, yürüyüşün her geçen gün daha geniş kitlelerin katılımları ile devam ettiğini vurgulayarak, “Bu ülkede adaleti yok etti saray ve AKP. Bir toplumda adalet yok olursa her şey yok olur. Bu yüzden sayın Genel Başkanımızla birlikte yürüyoruz” diye konuştu.

 

AKP MAĞDURLARI ADALETE YÜRÜYOR

 

CHP’li Bircan, Adalet arayışının en temel arayış olduğunun altını çizerek, “Sanatçılar, sivil toplum örgütleri, meslek örgütleri, sendikalar, Soma’da kaybettiğimiz madencilerimizin yakınları, toplumun her kesiminden AKP mağdurları bizimle birlikte yürüyor. Adalete yürüyorlar. Genel Başkanımızın yürüyüşü milyonların sessiz çığlığına ses oldu” dedi.

 

ARALIKSIZ SÜRECEK

 

Ankara’dan başlayan Adalet Yürüyüşü’nün bayram dahil Maltepe Cezaevi’ne kadar aralıksız devam edeceğinin bilgisini de veren Bircan, “Milyonların sesi olarak, adalet isteyenlerden aldığımız güçle yürüyoruz. Devlet ancak adalet varsa ayakta durur. Mustafa Kemal Atatürk'ün kurduğu Türkiye Cumhuriyeti sonsuza kadar yaşasın diye yürüyoruz” açıklamasın bulundu.

 

Haber / Ayşenur AYDIN