Nine ile Dedeyi Torunları Öldürdü

Edirne'de Zeynel Selçuk ve eşi Firdevs Selçuk, torunları O. S. tarafından uğradıkları bıçaklı saldırı sonucu hayatını kaybetti. Edirnespor'un eski futbolcularından Zeynel Selçuk ile eşini

GÜNDEM 19.06.2017 19:29:00 0
Nine ile Dedeyi Torunları Öldürdü

Edirnespor'un eski futbolcularından, kulübün 2'nci ve 3'üncü ligde antrenörlüğünü de yapmış olan Zeynel Selçuk ve eşi Firdevs Selçuk, torunları O. S. tarafından uğradıkları bıçaklı saldırı sonucu hayatını kaybetti. Selçuk çiftinin dün öğle saatlerinde 1'inci Murat Mahallesi'ndeki evlerinde uğradığı saldırıdan O. S.'nin halası Çiğdem S. ve oğlu Barış E. ise yaralı olarak kurtuldu. 

 

PSİKOLOJİK SORUNLARI VARDI


Edirne'de spor camiasını derinden yaralayan olay önceki gün öğle saatlerinde meydana geldi. Psikolojik sorunları olduğu iddia edilen O. S. 1'inci Murat Mahallesi, Güngör Mazllum Caddesi'ndeki Fırat Sitesi B Blok 3'üncü katta dedesi Zeynel ve babaannesi Firdevs Selççuk'la tartışma yaşadı. Olayın büyümesinin ardından dedesi ve babaannesi bıçakla saldıran O. S., apartmanın girişinde karşılaştığı Çiğdem S. ve oğlu Barış E.'yi de yaraladı. 

 

İKİSİ DE KURTARILAMADI

 

Kısa süre sonra torun O. S. yakalanırken, komşular ve çevredekilerin ihbarı ile olay yerine gelen sağlık ekipleri dede Zeynel Selçuk'un hayatını kaybettiğini belirledi. Olay yerinde ilk müdahalerinin yapılmasının ardından Trakya Üniversitesi Tıp Fakültesi'ne kaldırılan yaralılardan 74 yaşındaki babaanne Firdevs Selçuk kurtarılamazken, Çiğdem S. ve oğlu Barış E. ise tedavi altına alındı. 
Katil zanlısı O. S. olayın ardından sağlık kontrolünden geçirilirken daha sonra ifadesi için Edirne Emniyet Müdürlüğü'ne götürüldü. 

 

Haber / Şaban KARDEŞ