Çorlu Tekirdağ'ın Girişimci Lideri

Küçük ve Orta Ölçekli İşletmeleri Geliştirme ve Destekleme İdaresi Başkanlığı (KOSGEB) tarafından Çorlu'da düzenlenen Uygulamalı Girişimcilik eğitimine katılan girişimci adaylarına sertif

GÜNDEM 15.06.2017 17:15:00 0
Çorlu Tekirdağ

Törende konuşan KOSGEB İl Müdürü Tolga Erkan, Tekirdağ il genelinde KOSGEB desteği ile işyeri açanların yüzde 50'sinin Çorlu'dan olduğunu söyledi. Çorlu Ticaret ve Sanayi Odası (Çorlu TSO) ve KOSGEB işbirliğiyle geçtiğimiz Şubat, Mart, Nisan ve Mayıs aylarında 4 ayrı dönemde düzenlenen Uygulamalı Girişimcilik eğitimine katılan girişimci adaylarına sertifikaları düzenlenen törenle verildi.
 

RİSK ALIP TİCARET YAPAN KİŞİ…
 

Çorlu TSO Meclis Salonu'nda düzenlenen törende konuşan KOSGEB İl Müdürü Tolga Erkan, "Girişimci risk alıp ticaret yapan kişiye denir. Bu nedenle girişimcilerin desteklenmesi ülke kalkınması için çok önemlidir. Girişimciliği yaygınlaştırmak güçlü bir eko sistem oluşturmak için desteklemek gerekir. KOSGEB olarak Türkiye'de girişimcilik kültürünü yaygınlaştırmak Bu çerçevede girişimcilerin iş kurmaları için bilgi sahibi olmaları için destekliyoruz. 2010 yılından başlayan bu birlikteliğimiz artarak devam ediyor" dedi.

 

Haber / Gülay Yiğit SEZEN