Kapaklı Atık Merkezi Çevreyi de Koruyacak

Kapaklı Belediyesi Yeni Sanayi Sitesi yanında Temizlik işleri Müdürlüğümüz bünyesinde kurulan"Atık Getirme Merkezi"nin açılışı gerçekleşti. Kapaklı Kaymakamı Mehmet Yüzer ve Çorl

GÜNDEM 11.06.2017 18:40:00 0
Kapaklı Atık Merkezi Çevreyi de Koruyacak

ÇEVRE BİLİNCİNİ KAZANDIRMALIYIZ

 

Kapaklı Belediye Başkanı İrfan Mandalı açılışta yaptığı konuşmada sanayi bölgesi olmalarından esasla çevre kirliliğinin her geçen gün arttığına, nüfusun hızla arttığına dikkat çekip, “Bizler olumsuz şartlardan etkilenmemek için, çevre bilincini hem kendimize hemde çocuklarımıza kazandırmalıyız.Çocuklarımıza daha yaşanabilir bir çevre ve dünya bırakmak için hep birlikte atıklarımızı, atık getirmek merkezimize teslim edelim” dedi.

 

13 TÜRDE ATIK KABUL EDİLECEK

 

Kapaklı Belediyesi Atık Getirme Merkezi’ne kağıt , plastik, cam, metal, ahşap, tekstil, kurşunlu piller, pil ve akümülatörler, flüoresan, elektrikli ve elektronik atıklar, ilaçlar, yağlar ve hacimli atıklar ile ömrünü tamamlamış lastikler olmak üzere 13 türde atık kabul edilecek. Ayrıca yüklü atıklar Temizlik İşleri Müdürlüğü’nün 444 80 59 numaralı telefonuna bildirilmesi halinde ev ve işyerlerinden, belediye tarafın alınacak.

 

Haber / Hüseyin GÖKÇELİ