Kırkgöz Köprüsü'ne Çeki Düzen Geliyor

Tekirdağ Büyükşehir Belediye Başkanı Kadir Albayrak, Çerkezköy, Saray ve Ergene İlçelerinde tamamlanan ve devam eden çalışmaları yerinde inceledi.

GÜNDEM 8.06.2017 19:49:00 0
Kırkgöz Köprüsü

Ergene İlçesi Kırkgöz Mahallesi’nde, mahalle muhtarlığının talebi üzerine, Büyükşehir Belediyesi Meclis Üyesi Ali Bakır ile birlikte Kırkgöz Köprüsü’nü ziyaret eden Başkan Albayrak, köprü ile ilgili sorunları dinledi ve Tekirdağ Büyükşehir Belediyesi olarak konuyla ilgileneceklerini Muhtar Kani Arık'a bildirdi.

 

KAVAKDERE’DE ISLAH

 

Çerkezköy İlçesi Kızılpınar Mahallesi’nde tamamlanan alt yapı çalışmalarını ve üst yapı çalışmaları kapsamında Büyükşehir Belediyesi tarafından İstiklal Cadddesi'nde yapılan beton asfalt çalışmasını inceleyen Başkan Albayrak incelemelerine Çerkezköy İlçesindeki Kavak Deresi ıslah çalışmaları ile devam etti. Ziyaretler sırasından Başkan Albayrak vatandaşların yoğun ilgisiyle karşılaştı.

 

ESNAFI DİNLEDİ

 

Başkan Danışmanı Neşat Erdoğan'ın da katıldığı incelemelerde Saray İlçesi İstanbul Caddesi’nde yapımı tamamlanan sıcak asfalt çalışması ile ilgili yetkililerden bilgi alan Başkan Albayrak, ilçedeki esnafları gezerek hayırlı ramazanlar diledi. Esnaf ve Sanatkarlar Odası Başkanı Ali Özen'le de bir araya gelerek sohbet eden Başkan Albayrak, esnafların taleplerini dinledi.  Çalışmalardan dolayı Başkan Albayrak'a teşekkür eden Saray İlçesi esnafına Tekirdağ için en iyisi oluncaya kadar çalışmalara hız kesmeden devam edeceklerini belirterek bol bereketli ve kazançlı bir ramazan ayı geçirmelerini diledi.

 

Haber / Celal KARAKURT