Uyuşturucuya Altı Kelepçe

Uyuşturucu satan ve kullananlar ile amansız bir mücadeleye giren Tekirdağ Polisi ikisi merkez ilçe Süleymanpaşa, dördü Çerkezköy'de olmak üzere altı kişiyi gözaltına aldı

GÜNDEM 6.06.2017 22:36:00 0
Uyuşturucuya Altı Kelepçe

Tekirdağ il genelinde polis ekipleri tarafından yapılan asayiş uygulamalarında aralarında uyuşturucu ticareti yapanların da olduğu dört kişi yakalanırken, uygulamalar esnasında çok sayıda uyuşturucu madde ele geçirildi. Tekirdağ'ın merkez ilçesi Süleymanpaşa'ya bağlı Aydoğdu Mahallesinde polis ekipleri tarafından uyuşturucu madde ticareti yaptığı tespit edilen O.A. isimli şahıs yakalandı. Şahsın üzerinde sekiz adet uyuşturucu hap, bir fişek bonzai ele geçirildi. Bahçelievler Mahallesi’nde polis ekiplerince durumundan şüphelenerek durdurulan E.Ü isimli şahıstan altı fişek bonzai maddesi ele geçirildi.

 

ÇERKEZKÖY’DE DÖRT KİŞİ
 

Çerkezköy Gazi Mustafa Kemal Paşa Mahallesi’nde polis ekiplerinin yaptığı çalışmalar sırasında durumundan şüphelenilerek durdurulan A.Ç. ve A.K. isimli şahısların yapılan üst aramasında A.Ç’den bir fişek, A.K’den ise iki fişek sentetik kannobinoid maddesi ele geçirildi. Şahıslar gözaltına alınarak soruşturma işlemlerine başlandı. Yine aynı mahallede Ş.Y. isimli şüpheliden bir fişek gram bonzai olduğu değerlendirilen madde ele geçirildi. Madde muhafaza altına alınarak soruşturma işlemlerine başlandı. Yıldırım Beyazıt Mahallesi’nde A.Ç’nin üzerinde dört fişek bonzai bulundu. Uyuşturucu maddeler muhafaza altına alınırken şahıslar gözaltında ve soruşturma işlemleri devam ediyor.

 

Haber / Ayşenur AYDIN