Anaokulu Öğrencileri İtfaiyede Ağırlandı

Lüleburgaz Belediyesi İtfaiye Müdürlüğü, anaokulu öğrencilerini ağırladı. İtfaiye Müdürlüğü'nü ziyaret eden minik öğrenciler, olası doğal afetler ve özellikle yangına müd

GÜNDEM 2.06.2017 18:04:00 0
Anaokulu Öğrencileri İtfaiyede Ağırlandı

İtfaiye Müdürlüğü’ne ait hizmet binasının tüm birimlerini gezen öğrenciler itfaiye araçlarını ilgiyle izledi.İtfaiye Müdürü Ceyhun Akgöl, İpek Akademi Anaokulu’nun öğrenci ve öğretmenlerine ziyaretlerinden dolayı teşekkür etti.

 

KİBRİTTEN ÇAKMAKTAN UZAK DURUN

 

Minik öğrencilerin, itfaiyenin çalışma sistemiyle ilgili sorularını yanıtlayan Ceyhun Akgöl, itfaiye personelinin günün 24 saati her an göreve hazır olduğunu ifade ederek, “Yangın ve doğal afetlerde itfaiye personelimiz olay yerine en kısa zamanda ulaşarak gerekli müdahaleyi yapıyor. İtfaiyeye asılsız ihbarlar yapılmaması konusunda biz vatandaşlarımızı her zaman uyarıyoruz. Asılsız ihbar, çıkabilecek bir yangın veya doğal afetlere müdahale etmemiz güçleştiriyor. Çocukların da evde yangın çıkmasına neden olabilecek kibrit ve çakmak gibi tehlikeli sayılabilecek materyallerden her zaman uzak durmaları gerekir” dedi.

 

Haber / Gülay Yiğit SEZEN