Şehirde Taviz Yok

Günümüzde uyuşturucu kullanma alışkanlığı endişe verici boyutta yayılırken polis gerek kullananlara gerekse ticaretini yapanlara göz açtırmıyor. Jandarma da tarlalarda kenevir ekimine müsamahasız. KaÃ

GÜNDEM 31.05.2017 21:53:00 0
Şehirde Taviz Yok

Tekirdağ'da polis uyuşturucuya geçit vermiyor. Ekipler tarafından il genelinde yapılan günlük uygulmalarda, çok sayıda uyuşturucu madde ele geçirildi. Edinilen bilgiye göre Tekirdağ'ın merkez ilçesi Süleymanpaşa'da polis ekiplerinin yapmış olduğu uygulama esnasında durdurulan otobüsün içiresindeki A.A. isimli şahsın yapılan üst aramasında bir fişek bonzai maddesi ele geçirildi. Madde muhafaza altına alınırken A.A ile ilgili soruşturma işlemlerine başlandı.

 

İÇERKEN YAKALANDI
 

Süleymanpaşa'nın Gündoğdu Mahallesi’nde ise, bahse konu adreste 112 ekiplerince E.M. isimli şahsa müdahale edildiği ve şahsın elinde uyuşturucu madde bulunduğu yönünde bilgi verilmesi üzerine polis ekipleri olay yerine intikal etti. Şahıs sağlık ekiplerince yapılan müdahalenin ardından kendine gelirken ve elinde bulunan bir fişek sentetik Kannabinoid (Bonzai) maddesine el konuldu.

 

SAHİBİ ARANIYOR


Hayrabolu İlçesinin Aydınevler Mahallesi’nde ise uyuşturucu ile mücadele kapsamında polis ekiplerinin yapmış olduğu çalışmalarda bahse konu adreste 30,67 gram görünüm itibarı ile uyuşturucu olduğu değerlendirilen madde bulundu. Uyuşturucu madde muhafaza altına alınırken maddenin kime ait olduğunun tespitine yönelik çalışmalar devam ediliyor.

 

Haber / Celal KARAKURT