Yılın Son Kariyer Fırsatı

Trakya Kalkınma Ajansı öncülüğünde düzenlenen ilki Trakya, ikincisi Namık Kemal Üniversitesi'nde gerçekleşen TrakyaKAriyer Günleri'nin bu yıl için sonuncusu yarın Kırklareli Üniversitesi?

GÜNDEM 22.05.2017 21:37:00 0
Yılın Son Kariyer Fırsatı

3-4 Mayıs 2017 tarihinde Trakya Üniversitesi ile başlayan TrakyaKAriyer Günleri, 11 Mayıs 2017 Trakya Üniversite’sinin ardından, 24-25 Mayıs 2017 tarihinde Kırklareli Üniversitesi ile son bulacak. Etkinliklerde, alanında uzman isimler öğrenciler ile buluşacak.

 

YARIN BAŞLIYOR

 

Türkiye Cumhuriyeti ve Avrupa Birliği tarafından ortaklaşa finanse edilen ve faydalanıcısının Trakya Kalkınma Ajansı olduğu ‘TrakyaKAriyer Projesi’’, bölgede faaliyet gösteren işverenler ile bölge insanını bir araya getirerek istihdamı artırmayı amaçlıyor. Bu kapsamda ‘TrakyaKAriyer Günleri’’ 24-25 Mayıs 2017 tarihinde Kırklareli Üniversitesi Kayalı Kampüsü’nde gerçekleşecek.

 

ATÖLYE ÇALIŞMALARI

 

Trakya Kariyer Günleri kapsamında, yarın yapılacak olan Kırklareli İstihdam Fuarı’nda; ‘Atölye Çalışmaları’ gerçekleşecek. Etkinlikte öğrenciler, bölgenin büyük işletmeleri ile bir araya gelecek ve kurulacak stant alanlarında şirketlerle ilgili ön bilgileri alacak, ulusal ve uluslararası kurumların temsilcilerinin katıldığı atölye çalışmalarında farklı uygulamalar yapacak.

 

24 MAYIS’TA UZMANLAR

 

24 Mayıs 2017 İstihdam Fuarı Programı’na konuşmacı olarak İşkur İş ve Meslek Danışmanı Sinan Yalçın, UNDP İletişim Uzmanı Faik Uyanık, Bahçeşehir Üniversitesi ve Uğur Eğitim Kurumları Direktörü Sevtap Engin, Lobby&Evrostur Kurucusu Nehir Gergin FU Gayri Menkul A.Ş İnsan Kaynakları Yöneticisi Demet Tansuğ Akkuzu, KAGİDER Temsilcisi & Monist Tasarım Kurucusu Sibel Türker katılacak.

 

25 MAYIS’TA PANEL

 

25 Mayıs 2017 Perşembe günü düzenlenecek panelde Gazeteci & Danışman Serdar Kuzuloğlu, Mindful Akademi Kurucusu Erhan Ali Yılmaz, Garanti Koza Yönetim Kurulu Üyesi Ergül Hacim, Biletix Satış Kanalları Müdürü Semiray Karakoç Onur, TSI Group Kurucusu Nilay Aydoğan, Pina Zeytinyağı Kurucusu Merve Purde, Sandoz İş Geliştirme Direktörü Çağatay Çelik, TürkTelekom Pazarlama Direktörü Ömer Barbaros Yiş konuşacak.

 

HALKA AÇIK, KATILIM SINIRLI

 

Namık Kemal Üniversitesi Kariyer Uygulama ve Araştırma Merkezi’nin desteği ile yapılan Trakya TrakyaKAriyer Günleri; herkese açık, katılımcı sayısı sınırlı sayıda. Kayıtlar www.trakyakariyer.org sayfasından ücretsiz olarak yaptırılabilir.

 

Haber / Şaban KARDEŞ