"Üniversiteliye Burs Dar Gelirliye Merhem Olacak"

Çerkezköylü iş adamı Sümmani Çelik, Kocaeli Erzurum Dernekler Federasyonu'nun geleneksel 10'ncu piknik şölenine açık arttırmaya sunulan ağalık unvanını 35 bin TL ödeyerek edindi.

GÜNDEM 22.05.2017 21:21:00 0

Sümmani Çelik, “Şölen ağalığı unvanının verilmesiyle edinilecek gelir üniversite eğitimi süren çok sayıda gence burs, ihtiyaç sahiplerinin yaralarına merhem olarak değerlendirilecek” diye konuştu.

 

Kocaeli Erzurum Dernekler Federasyonu’nun geçtiğimiz hafta sonu Kocaeli’nin Gölcük ilçesinde gerçekleşen 10’ncu piknik şölenine Çerkezköylü iş adamı Sümmani Çelik damga vurdu. Müslümoğulları Grup ve grup iştiraki firmalardan Asmir İnşaat Anonim Şirketi’nin Yönetim Kurulu Başkanı Çelik şölen ağalığı için başlatılan açık arttırmada 35 bin TL teklif ile en yüksek rakamı teklif eden katılımcı oldu ve ağalık unvanını edindi.

 

ÇELİK KARDEŞLER TARAFINDAN KURULDU

 

Sümmani Çelik ile birlikte kardeşleri Yasin Çelik ve Abubekir Çelik tarafından kurulan Müslümoğulları Grup bugüne kadar gerek Çerkezköy’de gerekse İstanbul’un çeşitli ilçe ve semtlerindeki inşaat projeleri ile adından sıklıkla söz ettirdi. Grup ve grup iştiraki firmalar büyüme ivmelerini her yıl istikrarlı şekilde sürdürürken sosyal hayattan ve çeşitli desteklerden hiç ayağını geri çekmedi.

 

BÜTÇEDEN SOSYAL DESTEKLERE PAY

 

Müslümoğulları Grup ve Asmir İnşaat A.Ş Yönetim Kurulu Başkanı Sümmani Çelik hafta sonu gerçekleştirdiği desteğe ilişkin olarak Marmara Haber’e yaptığı açıklamada Müslümoğulları Grup ve grup iştiraki işyerlerinde edindikleri kazancın bir bölümünü sosyal destekler için de aktardıklarını belirtti. Çelik ayrıca şunları söyledi:

 

DAVET ÜZERİNE GİTTİ

 

“İnsanın doğduğu ve doyduğu yer olmak üzere iki ayrı memleketi var. Doyduğumuz yer de memleketimiz olmakla birlikte doğduğumuz yerle ve oranın insanları ile bağımızı kopartmamız mümkün değil. Bir davet üzerine katıldığım piknikte Kocaeli Dernekler Federasyonu’nun çalışmalarına dair bilgi edindim.

 

İMKÂNLAR NEZDİNDE SÜRDÜRECEĞİZ

 

Şölen ağalığı unvanının verilmesiyle edinilecek gelir üniversite eğitimi süren çok sayıda gence burs, ihtiyaç sahiplerinin yaralarına merhem olarak değerlendirilecek. Bu aşamada da üzerime düşeni yapmam gerekti ve yerine getirdim. Gönül ister ki daha yüksek meblağlarda desteklerde bulunabilelim. Gerek şahsım gerekse temsil ettiğim, kardeşlerim Yasin Çelik ve Abubekir Çelik ile birlikte kurucu ortağı olduğum Müslümoğulları Grup adına bu tür katkı ve destekleri imkanlar nezdinde sürdüreceğiz.”

 

Haber / Celal KARAKURT