Emir Yüksek Yerden

16 Nisan'daki referandumdan Evet'i çıkarsa dahi parti seçmeninde önemli oy kaybına uğrayan AK Parti'de çeki düzen talimatı yüksekten geldi. AK Parti Genel Başkan Yardımcısı Mustafa Ataş, Te

SİYASET 7.05.2017 20:37:00 0
Emir Yüksek Yerden

AK Parti Genel Başkan Yardımcısı Mustafa Ataş, "21 Mayıs'tan sonra hepimiz yeniden kendimize çekidüzen vermeye mecburuz. Yeninden eksikliklerimizi tespit etmek mecburiyetindeyiz" dedi. AK Parti Tekirdağ İl Başkanlığı tarafından düzenlenen İl Danışma Meclis Toplantısı'na AK Parti Genel Başkan Yardımcısı ve Teşkilat Başkanı İstanbulMilletvekili Mustafa Ataş'ın yanı sıra AK PartiTekirdağ Milletvekilleri Mustafa Yel, Metin Akgün, Ayşe Doğan ve AK Parti Tekirdağ İlçe Başkanlarının yanı sıra il genelinde çok sayıda partili katıldı.
 

"EKSİKLİKLERİMİZİ TESPİT ETMEK MECBURİYETİNDEYİZ"
 

Ataş, konuşmasında, "AK PartiTürkiye'de hizmetin adresidir. Nasıl ki merkezi yönetimlerde AK Partili belediyelerde, biz milletimize hizmet etmeyi birinci öncelik olarak kendimize yol edebilsek, 15 yıla yakın iktidarlarımız döneminde nasıl ki Türkiye'yi değiştirip dönüştüren kadrolar olarak, tarihe geçeceksek, inanıyorum ki 2019'da Tekirdağ'da belediyeyi yeniden kazanmak suretiyle Tekirdağ'ımızı da hizmetlerle yeniden buluşturmanın gayreti ve azmi içerisinde olacağız. 21 Mayıs’tan sonra hepimiz yeniden kendimize çekidüzen vermeye mecburuz. Yeninden eksikliklerimizi tespit etmek mecburiyetindeyiz" şeklinde dedi.
 

DAHA ÇOK TERLEMELİYİZ"
 

"Bu ülkenin kalkınmasını istemeyen yurtiçinde ve yurtdışında bir takım çevreler, Türkiye'nin önünü kesmeye çalışırken, liderimiz Recep Tayip Erdoğan'ın önünün kesmeye çalışırken, AK Parti'nin önünü kesmeye çalışırken, bizler duramayız daha yoğun çalışmak mecburiyetindeyiz" diyen Ataş, "Daha çok uykusuz kalmaya, daha çok terlemeye mecburuz. Kardeşliğimizi yeniden gözden geçirmeye mecburuz. Liderimiz dünya 5'ten büyüktür dediği için o sorumluluğun bilinciyle o cümleleri sarf etmiştir. Bilesiniz ki, biz sadece kendimizden mesul değiliz. Aynı zamanda mazlum ve masum milletlerinde haklarını savunmak gibi bir sorumluluğumuz mecburiyetimiz vardır. Yeryüzündeki tüm haksızlıkları ortadan kaldırmak gibi bir sorumluluğumuz vardır" şeklinde konuştu.

 

Haber / Şaban KARDEŞ